Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το ηρωικό ζεϊμπέκικο ενός άνδρα σε αναπηρικό αμαξίδιο που δείχνει ότι χρειάζεται μόνο δύναμη ψυχής!

Περνάει ένα σημαντικό μήνυμα!

1 Δεκεμβρίου 2019 12:25
Το ηρωικό ζεϊμπέκικο ενός άνδρα σε αναπηρικό αμαξίδιο που δείχνει ότι χρειάζεται μόνο δύναμη ψυχής!

Το ζεϊμπέκικο πηγάζει από την ψυχή και αυτός ο άνδρας το αποδεικνύει, μάλιστα με το παραπάνω. Χόρεψε ηρωική ζεμπεκιά στο αναπηρικό αμαξίδιο και συγκίνησε τους πάντες, όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω!

Δείτε επίσης: Το χειρότερο ζεϊμπέκικο όλων των εποχών στην ελληνική τηλεόραση!

Λεβέντης σε αναπηρικό αμαξίδιο χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο και περνάει σε όλους ένα σημαντικό μήνυμα.
Χρειάζεται μόνο δύναμη ψυχής, σε ό,τι και αν θες να πετύχεις στην ζωή σου!
Απολαύστε τον στο βίντεο:

Μερακλής πατέρας: Το ζεϊμπέκικο στον γάμο της κόρης του που χάρισε χιλιάδες views!

Το να βλέπεις την κόρη σου στον γάμο της και νατην καμαρώνεις είναι μια στιγμή συγκίνησης και περηφάνειας για όλους τους γονιούς. Αυτή την στιγμή τίμησε και ένας πατέρας με ένα ζεϊμπέκικο που άφησε ιστορία και χάρισε χιλιάδες προβολές με το πρακάτω βίντεο!

Δείτε επίσης: Άντρας χορεύει μερακλίδικα ζεϊμπέκικο με κωλοτούμπες και ξεσηκώνει τους πάντες!

Είναι η σημαδιακή στιγμή που καταλαβαίνει ότι το παιδί του ανοίγει τα δικά του φτερά για να κάνει την δική του οικογένεια. Για χάρη της, ο πατέρας έριξε μια θρυλική ζεϊμπεκιά που συγκέντρωσε 37.339 προβολές!

Τούρκος σηκώνεται να χορέψει βαρύ ελληνικό ζεϊμπέκικο! Λίγο μετά γίνεται η... αποκάλυψη

Τι συνέβη με το ζεϊμπέκικο που... αποφάσισε να χορέψει Τούρκος ηθοποιός; Ποια είναι η πραγματική αλήθεια;

Αν και η διάσημη τούρκικη δραματική σειρά «Καρά Σεβντά» έχει ολοκληρωθεί στην ελληνική τηλεόραση, ο γόης της τουρκικής τηλεόραση Μπουράκ Οζτσιβίκ, - ο γνωστός τηλεοπτικός Κεμάλ - συνεχίζει να τραβά όλα τα φώτα επάνω του και να δημιουργεί... θέματα!

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο που απεικονίζει τον Τούρκο γόη να χορεύει το θρυλικό κομμάτι του Μάνου Λοΐζου, το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας». Ο Κεμάλ χορεύει όντως σε τουρκικό τηλεοπτικό πλατό, αλλά όχι τον δικό μας ελληνικό «ύμνο».

Το πιο αντρίκειο ζεϊμπέκικο στην Ελληνική τηλεόραση! Έχει ξεπεράσει τις 2.000.000 προβολές! (Video)

Προς απογοήτευση των Ελληνίδων θαυμαστριών του ο αρρενωπός και σέξι άντρας χορεύει υπό τους ήχους τουρκικού άσματος και όχι ελληνικού και μάλιστα η εμφάνισή του είναι από το 2015!

Προφανώς, οι θαυμάστριές του έχουν το διακαή πόθο να τον απολαύσουν να λικνίζεται για χάρη τους και έτσι προέκυψε αυτό το βίντεο, που αποτελεί προϊόν μοντάζ.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

burak özçivit το ζειμπεκικο της ευδοκιας

Posted by Victory Entertainment on Tuesday, November 1, 2016

Έχει ξεπεράσει τις 1.000.000 προβολές και ακόμα προκαλεί συγκίνηση! "Κέρδισες" το βίντεο που...

Ένα συγκινητικό βίντεο θα σας παρουσιάσουμε σήμερα που θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια... Έχει ξεπεράσει τις 1.000.000 προβολές και ακόμα προκαλεί συγκίνηση σε όλους!

Το βίντεο για την προώθηση του Ημιμαραθωνίου Κρήτης «Ο φίλος μου το κινητό», που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου, είναι ουσιαστικά μια ταινία μικρού μήκους, με πρωταγωνιστή ένα αγόρι που αναζητά παρέα για παιχνίδι με την μπάλα. Όλοι ωστόσο, μικροί μεγάλοι, είναι τόσο αφοσιωμένοι στα κινητά και τα τάμπλετ τους, που δεν του δίνουν καμία σημασία. Βίντεο σοκ: Ανεμοστρόβιλος σαρώνει και... διαλύει εργοστάσιο στην Καλαμάτα!

Μέχρι που βρίσκει ένα άλλο παιδί, με πρόβλημα όρασης (το υποδύεται ο Γιάννης Σαμαράς, μαθητής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τυφλών Καλλιθέας), και το προσκαλεί στον πρώτο αγώνα τρεξίματος της ζωής του. «Κέρδισες!» του λέει με ενθουσιασμό, για να απαντήσει το αγόρι, με την αφοπλιστική ειλικρίνεια της ηλικίας του: «Δεν έχω κερδίσει ποτέ».

Δείτε ακόμα: Αρκούδα χορεύει έξαλλα στον ζωολογικό κήπο και κατακτά το διαδίκτυο! (Video)

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share