Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

Άντρας χορεύει μερακλίδικα ζεϊμπέκικο με κωλοτούμπες και ξεσηκώνει τους πάντες!

Συγκλονιστικός!

29 Νοεμβρίου 2019 09:27
Άντρας χορεύει μερακλίδικα ζεϊμπέκικο με κωλοτούμπες και ξεσηκώνει τους πάντες!

Παλιό, διαχρονικό αλλά... κορυφαίο! Σε παλαιότερη συναυλία του Παντελή Θαλασσσινού στην Πάρο ένας άγνωστος άνδρας ο οποίος βρισκόταν πίσω από την σκηνή δε μπόρεσε να αντισταθεί στο τραγούδι «Μη μου ξαναφύγεις πια» και έτσι ακολουθώντας τον ρυθμό χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο από καρδιάς!

Μάλιστα ήταν τόσο δυνατό το χειροκρότημα το οποίο απέσπασε ο άνδρας, που ως και οι καλλιτέχνες επί σκηνής κατάλαβαν πως ένας άνδρας χόρευε με την ψυχή του στο πίσω μέρος της σκηνής.

Το πιο αντρίκειο ζεϊμπέκικο στην Ελληνική τηλεόραση! Έχει ξεπεράσει τις 2.000.000 προβολές! (Video)

Μας έκλεψε τη δόξα» δήλωσαν αστειευόμενοι οι καλλιτέχνες στο κοινό της συναυλίας όταν αντιλήφθηκαν το λόγο της ενθουσιώδους αντίδρασης του.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου που γκρέμισε στούντιο και... διαδίκτυο!

Έχετε δει το βαρύ ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου στον Σπύρο Παπαδόπουλο; Τώρα εξηγείται για ποιο λόγο έχει "διαλύσει" το διαδίκτυο!

Μπορεί ο Απόστολος Γκλέτσος τα τελευταία χρόνια να έχει αφοσιωθεί στα πολιτικά του καθήκοντα και δεν εμφανίζεται συχνά στην όμως όταν το κάνει μάλιστα χορεύει και ζεϊμπέκικο, και σπάνε τα πλακάκια!

Αφορμή στάθηκε το αφιέρωμα που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον Στέλιο Καζαντζίδη μέσα από την εκπομπή του Στην υγειά μας ρε παιδιά στο πρόσφατο παρελθόν. Και εκεί, σε κάποιο από τα τραγούδια του που ερμήνευσαν οι Θέμης Αδαμαντίδης, Κώστας Μακεδόνας, Φωτεινή Βελεσιώτου, Κώστας Καραφώτης, Κώστας Αγέρης και Ειρήνη Τουμπάκη ο Γκλέτσος σηκώθηκε και χόρεψε τη γνωστή… βαριά ζεϊμπεκιά η οποία και απογείωσε το κέφι.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share