Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Έδειραν πελάτες γυμναστηρίου με τα βάρη! (Video)

Άγνωστη παραμένει η αιτία!

14 Νοεμβρίου 2019 20:55
Σοκ: Έδειραν πελάτες γυμναστηρίου με τα βάρη! (Video)

Σοκάρουν οι εικόνες από ένα περιστατικό που έγινε την προηγούμενη Τετάρτη σε ένα γυμναστήριο στο Έσεξ, της Αγγλίας. Όπως είναι φανερό, "ξύλο" έπεσε ανάμεσα στους πελάτες, χωρίς να ξέρουμε ακόμα τον λόγο!

Δείτε επίσης: Άγριο ξύλο σε σχολείο: Έδειραν πατέρα που πήγε να προστατεύσει τον γιο του! (photo)

Ένας μικρός καυγάς μεταξύ πελατών πήρε μεγάλες διαστάσεις, και έγινε το αναπάντεχο. Ενεπλάκησαν στη συνέχεια πολλά άτομα, χρησιμοποιώντας ότι έβρισκαν μπροστά τους, κάτι που είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.

Ένας φαίνεται να έχει σηκώσει μία σιδερένια μπάρα και να προσπαθεί να χτυπήσει άλλον. Το περιστατικό έχει γίνει viral, και έρευνα διεξάγεται από την τοπική αστυνομία.

Δείτε το βίντεο!

Άγριο ξύλο στο Μετρό του Λονδίνου! Πολίτες χτύπησαν ακτιβιστές! (Video)

Άγριο ξύλο στο Μετρό του Λονδίνου με εξαγριωμένους πολίτες να χτυπούν και να λιντσάρουν ακτιβιστές που δεν επέτρεπαν να γίνουν τα δρομολόγια. Συναγερμός στη Λαμία: Άγριο ξύλο στην κεντρική πλατεία! (Video)

Τις τελευταίες ημέρες στο Λονδίνο βρίσκονται σε εξέλιξη πολλές διαδηλώσεις και παρεμβάσεις ακτιβιστών του κινήματος κατά της Κλιματικής Αλλαγής, του Extinction Rebellion. Και ενώ οι πολίτες τους στηρίζουν, ωστόσο η καθημερινή ταλαιπωρία που πρέπει να υποστούν, είναι ικανή να ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής.

Σήμερα πρωί στο Μετρό του Λονδίνου και συγκεκριμένα στο Ανατολικό Λονδίνο, ακτιβιστές δεν άφησαν τα δρομολόγια να ξεκινήσουν την ώρα που κόσμος προσπαθούσε να πάει στη δουλειά του με αποτέλεσμα να οι αποβάθρες να μετατραπούν σε ρινγκ.

Μέλη των ακτιβιστών ήταν πάνω στις οροφές των βαγονιών και τα τρένα δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν. Τότε εξαγριωμένοι πολίτες τους κατέβασαν και τους ξυλοκόπησαν.

Οι εικόνες με τον ξυλοδαρμό των ακτιβιστών έκαναν αμέσως το γύρο του διαδικτύου, καθώς ανέβηκαν στο twitter.

Σε «ρινγκ» μετατράπηκε γαμήλια δεξίωση στη Λάρισα! Άγριο ξύλο μεταξύ συμπεθέρων! (photo)

Σε «ρινγκ» μετατράπηκε γαμήλια δεξίωση στη Λάρισα, όταν από τη μια στιγμή στην άλλη οι συμπέθεροι πλακώθηκαν στο ξύλο. Λάρισα: Πανικός σε λεωφορείο! Ανάστατοι οι επιβάτες κατέβαιναν άρον-άρον

Μάλιστα, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα κλήθηκε και η αστυνομία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης που επικαλείται η "Espresso", το γλέντι μετατράπηκε σε ρινγκ, όταν κάποιοι από τους καλεσμένους άρχισαν να εκφράζουν παράπονα στους γονείς της νύφης και του γαμπρού για τις θέσεις στις οποίες τους είχαν βάλει.

Έτσι, οι συμπέθεροι άρχισαν να κατηγορούν οι μεν τους δε, με αποτέλεσμα η μια κουβέντα να φέρει την άλλη και η κατάσταση να ξεφύγει. Τα τραγούδια και οι χοροί σταμάτησαν και οι σπρωξιές και μπουνιές άρχισαν να πέφτουν βροχή μεταξύ των δύο οικογενειών και των καλεσμένων τους.

Τόσο ο υπεύθυνος του κέντρου όσο και οι σερβιτόροι και οι μουσικοί προσπάθησαν να τους συνετίσουν αλλά μάταια, καθώς το ξύλο δεν σταματούσε. Μηνύσεις παρόλ' αυτά δεν υποβλήθηκαν. Με κλάματα η νύφη και σε κατάσταση σοκ ο γαμπρός αποχώρησαν για το σπίτι τους, δίχως κανείς να γνωρίζει αν ο τρικούβερτος καβγάς θα επηρεάσει τη σχέση τους.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share