Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Το νεογέννητο μωρό της, δεν θα έχει την τύχη να γνωρίσει τη μαμά του. Ο λόγος; Κάτι που έκανε 3 φορές την εβδομάδα!

Σοκαριστικό!

26 Οκτωβρίου 2019 14:20
Το νεογέννητο μωρό της, δεν θα έχει την τύχη να γνωρίσει τη μαμά του. Ο λόγος; Κάτι που έκανε 3 φορές την εβδομάδα!

Η 27χρονη Λουίζ Κρούκ από την Αγγλία βιώνει έναν ευτυχισμένο γάμο και έχει 3 παιδιά: την 6χρονη Σάμερ, τον 4 ετών Μέισον και τη μικρή Χλόη.

Μάνα και κόρη μένουν έγκυες μαζί! Αυτό όμως δεν είναι το ακραίο της υπόθεσης! (Video)

Ωστόσο η νεογέννητη κόρη της, δεν θα είναι ποτέ σε θέση να θυμάται τη μητέρα της, γιατί δυστυχώς η Λουίζ έχει μόλις λίγες εβδομάδες για να ζήσει.


Η Λουίζ ήταν μόλις 10 εβδομάδων έγκυος στο τρίτο της παιδί, όταν έλαβε τη συγκλονιστική διάγνωση: Καρκίνος του δέρματος.

Έχει ήδη κάνει μετάσταση στους πνευμονές της και είναι τόσο προχωρημένος, που οι γιατροί δεν της δίνουν πολύ χρόνο ζωής.

Έπασχε από καρκίνο σε τελικό στάδιο. Τότε ο σκύλος του τον κατεύθυνε σε μια παλιά εγκαταλελειμμένη εκκλησία. Και τότε συνέβη το θαύμα!


Αιτία της ασθένειας: οι επισκέψεις της Λουίζ σε σολάριουμ. Μετά το πρώτο της διαζύγιο πριν από 4 χρόνια, η αυτοπεποίθηση της νεαρής γυναίκας έφτασε στο ναδίρ.

Για να νιώθει λίγο καλύτερα με τον εαυτό της, ξεκίνησε να λαμβάνει τακτικά την τεχνητή ακτινοβολία – 3 φορές την εβδομάδα.

Ακόμα και όταν το σολάριουμ άλλαζε το χρώμα του δέρματός της, διαρκούσε για μικρό χρονικό διάστημα – η Λουίζ αισθανόταν ωραία. Όμως, το κόστος είναι υψηλό.



“Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι τα σολάριουμ ήταν τόσο επικίνδυνα, δεδομένου ότι είναι τόσο εύκολα προσβάσιμα”, δήλωσε η 27χρονη.

“Ήμουν νέα και αφελής και τώρα θα το πληρώσω με τη ζωή μου. Ως εκ τούτου, δεν θα είμαι εδώ για να δω τα υπέροχα παιδιά μου να μεγαλώνουν. Όταν ήμουν έγκυος και έμαθα για την διάγνωση, δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Όταν τελικά σταμάτησα να κλαίω, ρώτησα τι θα μπορούσα να κάνω, για να ζήσω όσο το δυνατόν περισσότερο για τα παιδιά μου.”

Κατά συνέπεια, οι γιατροί τη συμβούλευσαν, ότι θα ήταν καλύτερο να τερματίσει την εγκυμοσύνη.

Αλλά αυτό δεν ήταν μια επιλογή που ήθελε να κάνει: “Επειδή θα πεθάνω σύντομα, δεν σημαίνει ότι και το μωρό μου πρέπει να πεθάνει. Μας είχε πείσει ότι πρέπει να ζήσει. Η ζωή είναι πολύτιμη…” Η μικροσκοπική Χλόη γεννήθηκε υγιέστατη. Εντωμεταξύ, ο καρκίνος έχει ήδη φτάσει στον εγκέφαλο της Λουίζ.

“Έχω εξηγήσει προσεκτικά στα παιδιά μου, ότι η μαμά σύντομα θα είναι ένας άγγελος, αλλά ότι μπορούν πάντα να μιλάνε μαζί μου”,δήλωσε η Λουίζ.

Έχει ήδη σχεδιάσει τη κηδεία της, και έχει ετοιμάσει κουτιά με μνήμες για τις 2 κόρες και το γιο της. “Αλλά έχω μια απίστευτη οικογένεια και φίλους, και ξέρω, ότι θα διατηρήσουν τη μνήμη μου για τα παιδιά μου.”

Δεδομένου ότι έχει μόνο λίγες εβδομάδες για να ζήσει, το μήνυμα της Λουίζ είναι ακόμη πιο επείγον:

“Φοβάμαι, ότι άλλοι άντρες και γυναίκες θα κάνουν το ίδιο λάθος με μένα, και θα θέσουν την εμφάνισή τους πάνω από την υγεία τους. Δεν θέλω να ανησυχήσω τους νέους, θέλω μόνο να τους βοηθήσω, να εξηγήσω. Όταν θέλετε οπωσδήποτε να είστε μαυρισμένοι, χρησιμοποιήστε μια κρέμα μαυρίσματος μην ρισκάρετε τη ζωή σας”

Δεν μπορούσε να κάνει παιδί για χρόνια – Έφερε στον κόσμο τρίδυμα μωρά… Δύο φορές

Δεν μπορούσε να κάνει παιδί για χρόνια – Έφερε στον κόσμο τρίδυμα μωρά… Δύο φορές

Οι γιατροί της έλεγαν ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες να μείνει έγκυος. Μετά από πολλά χρόνια, γέννησε τρίδυμα μωρά και λίγα χρόνια αργότερα, της ξαναέτυχε!

O Φίλλιπ και η Γκάρετ προσπαθούσαν για χρόνια να κάνουν παιδί. Όλοι οι γιατροί τους έλεγαν ότι δυστυχώς έχουν λίγες πιθανότητες να κάνουν το όνειρο για μία μεγάλη οικογένεια, πραγματικότητα.

Μετά από επτά χρόνια προσπάθειας, το νεαρό ζευγάρι κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ήταν σχεδόν απίθανο, όμως η Κούρτνει κατάφερε να μείνει έγκυος και μάλιστα, με τρίδυμα! Και όχι μία, αλλά δύο φορές!

Καλά ακούσατε… Η κατάφερε να φέρει στον κόσμο τα έξι της παιδιά χάρη στη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Εξωσωματική γονιμοποίηση είναι η γονιμοποίηση του ωαρίου από το σπερματοζωάριο εκτός του σώματος της γυναίκας, στο εργαστήριο.

Μετά τη γονιμοποίηση και τα πρώτα στάδια ανάπτυξης του εμβρύου, γίνεται η μεταφορά του εμβρύου ή των εμβρύων στη μήτρα της μητέρας.

Στο εργαστήριο καλλιεργούνται μέσα σε τρυβλία με ειδικά θρεπτικά υλικά κι εκεί επιτελείται η γονιμοποίηση. Τα έμβρυα βρίσκονται σε επωαστικούς κλιβάνους, σε συγκεκριμένες συνθήκες καλλιέργειας, ώστε ένα γίνει η ανάπτυξη των εμβρύων. Τα πλέον κατάλληλα έμβρυα μεταφέρονται στη μήτρα της γυναίκας με τη διαδικασία της εμβρυομεταφοράς.

Τότε όμως το ένα από τα δύο, έσπασε με αποτέλεσμα να προκύψουν δύο έμβρυα συν το ένα, τρία.Αυτό συνέβη όχι μόνο στην πρώτη, αλλά και στη δεύτερη εγκυμοσύνη της!

«Δεν ήξερα ότι αυτό ήταν πιθανό», υποστηρίζει η ευτυχισμένη μητέρα έξι παιδιών. «Ήμασταν σοκαρισμένοι όταν το μάθαμε!», δε δίστασε να πει ο Φίλλιπ.

Τώρα, ο Όλιβερ, ο Jack, και η Ελλίη υποδέχτηκαν με χαρά τα τρία τους αδέρφια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share