Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Ένα μαγικό βίντεο: Έτσι κόβουμε το φύλλο αλόης και το μετατρέπουμε σε τζελ. O έλληνας που τρέλανε το διαδίκτυο (Βίντεο)

Δείτε το πώς!

22 Οκτωβρίου 2019 12:16
Ένα μαγικό βίντεο: Έτσι κόβουμε το φύλλο αλόης και το μετατρέπουμε σε τζελ. O έλληνας που τρέλανε το διαδίκτυο (Βίντεο)

Ένα μαγικό βίντεο: Έτσι κόβουμε το φύλλο αλόης και το μετατρέπουμε σε τζελ. O Έλληνας που τρέλανε το διαδίκτυο!

Δείτε επίσης: Το βίντεο με τον παπαγάλο και την γάτα που έγινε viral! Δείτε τι της έκανε! (Βίντεο)

Σας είχαμε υποσχεθεί να σας δείξουμε πως…κόβουμε ενα φύλλο Αλόης καθώς και πως βγάζουμε το gel απο μέσα.

Ελπίζουμε με το βίντεο αυτό να σας βοηθήσουμε.

Βάζει ζυμαρικά σε μία κούπα του καφέ, όταν δείτε το αποτέλεσμα θα το κάνετε σίγουρα! (Βίντεο)

Βάζει ζυμαρικά σε μία κούπα του καφέ, όταν δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε στην κουζίνα σας! Όταν οι καλεσμένοι σας δούνε αυτή τη πεντάστερη παρουσίαση των ατομικών μερίδων , θα αναρωτιούνται πως το κάνατε. Μάθε πώς στο παρακάτω βίντεο!

Δείτε επίσης: Ο πανεύκολος τρόπος για να καθαρίσεις το ρόδι σε 5 λεπτά! (Video)

Κανείς δεν θα πιστεύει ότι φτιάξατε αυτές τις εύκολες μίνι πίτες με τυρί και ριγατόνι σε μια κούπα του καφέ.

Η μαγεία πίσω από αυτό το ελκυστικό πιάτο είναι στην πραγματικότητα πολύ απλή: στρώση με ριγατόνι γεμισμένα με τυρί μοτσαρέλλα, σάλτσα και φρέσκο βασιλικό σε μια κούπα.

Ψημένα στο φούρνο μέχρι το τυρί να λιώσει και η σάλτσα να αρχίσει να βράζει . Μετά αναποδογυρίστε το μέσα σε ένα πιάτο και κάντε την αποκάλυψη.

Αυτό το γεύμα κούπας είναι μια γρήγορη πίτα με ριγατόνι που μπορείτε να φτιάξετε χωρίς τηγάνι .

Δείτε και το σχετικό βίντεο με όλη την διαδικασία παρασκευής:

Ο πανεύκολος τρόπος για να καθαρίσεις το ρόδι σε 5 λεπτά! (Video)

Το ρόδι αποτελεί ένα νόστιμο και θρεπτικό φρούτο. Ένα φρούτο, το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το προτιμούν και αποφεύγουν να το φάνε. Οι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος έχει να κάνει με το καθάρισμα και ο δεύτερος με το να το φάει κάποιος. Φυσικά, αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως κάποιος μπορεί να λερωθεί πολύ εύκολα και δικαιολογημένα, αν κάνει κάτι από τα προαναφερθέντα. Δες το βίντεο παρακάτω!

Δείτε επίσης: Ρόδι: Από ποιες τρεις πολύ σοβαρές ασθένειες προστατεύει;

Ο διαχωρισμός της φλούδας και των σπόρων είναι ιδιαίτερος μπελάς για όσους το επιχειρήσουν. Το θετικό, όμως, είναι πως υπάρχει λύση και μάλιστα αποτελεσματική για όποιον θελήσει να φάει ένα ρόδι.

Ο συνηθισμένος τρόπος για να καθαρίσει κάποιος ένα ρόδι είναι να το διαχωρίσει. Αυτό θα πρέπει να το πράξει μέσα σε ένα μπολ. Μέσα στο μπολ θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί αρχικά, κρύο νερό. Σε αυτό, οι σπόροι βγαίνουν, χωρίς να καταστραφούν. Ωστόσο, υπάρχει και καλύτερος τρόπος από το συγκεκριμένο.

Έχει εφευρεθεί ένας τρόπος, ο οποίος είναι άμεσος και αποτελεσματικός. Δηλαδή, μπορεί κάποιος να τον εφαρμόσει και να καθαρίσει ένα ρόδι μέσα σε πέντε λεπτά. Ο συγκεκριμένος τρόπος είναι φυσικά υπαρκτός και ακολουθεί στο παρακάτω βίντεο.

Καθαρισμός ροδιού – Χρήσιμες πληροφορίες: Ακολουθεί σχετικό βίντεο, με τον τρόπο που μπορεί κάποιος να καθαρίσει με σωστό και ανώδυνο τρόπο, ένα ρόδι.

Έριξε καυτό νερό στα μήλα που αγόρασε από το supermarket, αυτό που είδε στη συνέχεια τον αηδίασε! (video)

Απίστευτο αυτό που έγινε όταν έριξε καυτό νερό στα μήλα που αγόρασε από το supermarket, αυτό που είδε στη συνέχεια τον αηδίασε...

Ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα, λέγαν οι παλιοί. Αλλά μήπως δεν είναι έτσι;

Δεν είναι μόνο ότι υπάρχουν γενετικά τροποποιημένα μήλα (μεταλλαγμένα) στην αγορά, που μπορεί να περιέχουν σε ανησυχητικά υψηλά επίπεδα αρσενικό, συμβαίνει επίσης συχνά να καλύπτονται από τα συσκευαστήρια με αμφιβόλου ποιότητας κερί.

Στη φύση τα μήλα και τα άλλα φρούτα εκκρίνουν κηρώδεις ουσίες στην εφυμενίδα τους(το εξωτερικό κάλυμμα της φλούδας) για να δημιουργήσουν ένα στρώμα προστασίας από το εξωτερικό περιβάλλον. Όμως, αυτές οι κηρώδεις στρώσεις δεν δίνουν στο φρούτο αυτή την εντυπωσιακή λαμπερή εμφάνιση που βλέπουμε συχνά στα σουπερμάρκετ. Αυτή η εμφάνιση προέρχεται από επεξεργασία της επιφάνειας των φρούτων με ψεκασμό στο συσκευαστήριο.

Με ψεκασμό καλύπτεται η επιφάνειά τους με καρκινογόνο κερί με βάση το πετρέλαιο για να αυξηθεί η διάρκεια ζωής τους και για να έχουν καλύτερη εμφάνιση και αγοραστική αξία. Το κερί αυτό θεωρείται κατάλληλο για χρήση σε τρόφιμα, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε εντερική απόφραξη (ειλεό) εάν λαμβάνεται τακτικά μαζί με τα φρούτα (1,2).

Άλλες κηρώδεις ενώσεις που χρησιμοποιούνται ανά τον κόσμο περιλαμβάνουν κόμμεα λάκκας (σελακ), ορυκτέλαια και καρναουβικό κήρο (3). Τα ορυκτέλαια (προϊόντα πετρελαίου) είναι γνωστό ότι προκαλούν συστημική τοξικότητα στα όργανα, ενώ η λήψη κόμμεων λάκκας (σελάκ) μπορεί να οδηγήσει σε δηλητηρίαση, νεφρική ανεπάρκεια και κώμα (4,5). Ο καρναουβικός κηρός, από την άλλη πλευρά, μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και πληγές στο στόμα (6).

Για τους παραπάνω λόγους είναι καλύτερο να αγοράζετε βιολογικά φρούτα ή να τα προμηθεύεστε από την τοπική αγορά και παραγωγούς που γνωρίζετε πως τα καλλιεργούν. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να τα βρίσκετε πιο φυσικά τα φρούτα χωρίς να έχουν υποστεί επεξεργασία. Όπως κάνετε και με τα λαχανικά, φροντίστε επίσης να τα πλένετε καλά πριν τα καταναλώσετε.

Για να καθαρίσετε το κερί από την επιφάνεια της φλούδας των μήλων πλύντε τα σε ένα μπολ με χλιαρό νερό με μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και μια κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να τρίψετε την επιφάνειά τους όσο καλύτερα μπορείτε και σκουπίστε τα πριν τα καταναλώσετε.

Εάν υποψιάζεστε ότι τα μήλα που αγοράζετε από το σουπερμάρκετ μπορεί να είναι κερωμένα, αλλά δεν είστε σίγουροι, δοκιμάστε να τους ρίξετε καυτό νερό, όπως γίνεται στο παρακάτω βίντεο:

Απίστευτο! Δείτε τι θα συμβεί αν βουτήξετε ένα αυγό σε μία κούπα καφέ! (video)

Απίστευτο αυτό που θα δείτε να συμβαίνει αν βουτήξετε ένα αυγό σε μία κούπα καφέ...

Πολλές φορές σας έχουμε δείξει διαφόρους τρόπους να κάνετε diy πράγματα γιατί μας αρέσει να σας διευκολύνουμε και να σας μαθαίνουμε καινούργια πράγματα…

Μέχρι σήμερα όμως δεν έχουμε αναφερθεί καθόλου στο κομμάτι δουλειά και φαγητό.
Σίγουρα με τα ωράρια που δουλεύουμε όλοι μας φροντίζουμε να έχουμε πάντα κάτι μαζί μας στο γραφείο για να τσιμπήσουμε όταν πεινάσουμε ή ακόμα έχουμε αυτές τις ενοχλητικές λιγούρες.

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν βρήκαμε ένα πολύ χρήσιμο βίντεο με μικρά τρικ που ούτε εμείς γνωρίζαμε πριν.
Δείτε προσεκτικά το βίντεο και μάθετε σε λίγα λεπτά πώς να διευκολύνεται τη ζωή σας και στη δουλειά!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share