Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παιδιά κουρεύουν τους γονείς τους και τους φρικάρουν!

Τέλειο βίντεο!

1 Σεπτεμβρίου 2019 18:17
Παιδιά κουρεύουν τους γονείς τους και τους φρικάρουν!

Η αλήθεια είναι πως αν αφήσεις την τύχη στα χέρια των παιδιών σου μπορεί να βγεις με φουξια χρώμα στη φράντζα, κόκκινες άκρες, πράσινα μούσια και τυρκουάζ μαλλιά. Απίστευτο: Γονείς σκαρφαλώνουν στο σχολείο για να κάνουν τα παιδιά τους σκονάκι!

Ναι, κάτι τέτοιο συνέβη στις παραπάνω περιπτώσεις και αξίζει να τις δείτε.

Είμαστε σίγουροι πως κανείς σας δεν θα το τολμούσε - εννοείται ούτε εμείς

Δείτε το απολαυστικό video:

Όταν οι γονείς αποφασίσουν να ρεζιλέψουν τα παιδιά τους στο Ίντερνετ!

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο συγκεντρώνει γονείς που έχουν σκοπό να κάνουν ρεζίλι στο διαδίκτυο τα ίδια τους τα παιδιά. Ληστής έγινε ρεζίλι: Του έπεσε το όπλο και το παντελόνι! (video)

Μην το χάσετε!

Οι γονείς πάντα έχουν σκοπό να εμφυσήσουν γνώσεις στο παιδί τους που θα τους φανούς χρήσιμες στο μέλλον. Τις περισσότερες φορές λειτουργούν ως πρότυπο συμπεριφοράς και ωριμότητας. Μεγαλώνοντας όμως, τα πράγματα αλλάζουν! Οι γονείς χαλαρώνουν και πολλές φορές συμπεριφέρονται σαν παιδιά!

Το παρακάτω βίντεο συγκεντρώνει ξεκαρδιστικές περιπτώσεις γονέων που έχουν βαλθεί να σπάσουν τα νεύρα των ίδιων τους των παιδιών με όποιον τρόπο σκαρφιστεί το κεφάλι τους. Σκοπός τους; Να τα κάνουν ρεζίλι στο διαδίκτυο.

Τι περιλαμβάνει το βίντεο; Γονείς που έκαναν “ντου” στα σχολεία των παιδιών τους για να τα πιέσουν να δώσουν το τεστ. Γονείς που αντέγραψαν την πιο γελοία φωτογραφία των παιδιών τους στα social media και μάζεψαν περισσότερα likes… Μαμάδες που έκαναν διαμαρτυρία στο facebook για τα παιδιά τους που ξεχνούν να τα πάρουν τηλέφωνο. Μπαμπάδες που περιμένουν τα παιδιά τους από το σχολικό ντυμένοι από σούπερ ήρωες έως και νύφες…

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

H καθιστική διαμαρτυρία στο γήπεδο που έγινε viral! (Video)

Η πιο σέξι διαιτητής που έχει τρελάνει τα social media! (Video)

Δείτε περισσότερα βίντεο και viral θέματα στο AthensMagazine.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share