Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Γονείς σκαρφαλώνουν στο σχολείο για να κάνουν τα παιδιά τους σκονάκι!

Δεν γίνονται αυτά..

1 Σεπτεμβρίου 2019 12:43
Απίστευτο: Γονείς σκαρφαλώνουν στο σχολείο για να κάνουν τα παιδιά τους σκονάκι!

Στην Ινδία, οπως βλέπετε και στην φωτογραφία, οι γονείς των παιδιών, όχι μόνο υποστηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους στο σκονάκι και την "κλεψιά" αλλά ρισκάρουν ακόμα και τις ζωές τους για να τα βοηθήσουν. Όταν οι γονείς αποφασίσουν να ρεζιλέψουν τα παιδιά τους στο Ίντερνετ!

Μάλιστα δεν διστάζουν να σκαρφαλώσουν πέντε ορόφους για να υποστηρίξουν και πρακτικά τα παιδιά τους που δίνουν εξετάσεις.

Αυτό το απίθανο περιστατικό συνέβη στην ανατολική επαρχία Bihar και το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας; 600 μαθητές αποβλήθηκαν για αντιγραφή!

Το βίντεο και οι φωτογραφίες των γονέων διαδόθηκαν εν ριπή οφθαλμού στα κοινωνικά δίκτυα της Ινδίας και έγιναν viral.

Μερικοί σχολιαστές μάλιστα δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν την πράξη ως «οικογενειακές αξίες».

Οι συγκεκριμένες εξετάσεις είναι αρκετά σημαντικές για τη μαθητική πρόοδο των παιδιών και παραδοσιακά συμβαίνουν πολλά περιστατικά αντιγραφών αλλά και δωροδοκίας από γονείς σε επιτηρητές, προκειμένου να τους αφήνουν να εισέλθουν στην αίθουσα για να βοηθήσουν τα παιδιά τους.

Ιδίως στις αγροτικές περιοχές, όπου οι θέσεις εργασίας καθώς και οι ευκαιρίας να προαχθεί κάποιος στην ανώτατη εκπαίδευση είναι λίγες και ο ανταγωνισμός σκληρός. Παρόλα αυτά το απονενοημένο διάβημα των γονέων σόκαρε αρκετούς πολίτες της χώρας.

Οι ειδικοί και οι εκπαιδευτικοί ομολογούν πως το σκονάκι είναι σύμπτωμα ενός βαθύτερου προβλήματος που υπάρχει στο εκπαιδευτικό σύστημα της Ινδίας. Πρόσφατη μελέτη μάλιστα απέδειξε πως μόνο 48% των γονέων παιδιών που πηγαίνουν στην 5η τάξη είναι ικανοί να διαβάσουν ένα βιβλίο της δευτέρας δημοτικού.

Οι γονείς για να δικαιολογήσουν την πράξη τους, δήλωσαν πως ήταν αναγκασμένοι να το κάνουν εφόσον «οι δάσκαλοι δεν μαθαίνουν κάτι ουσιαστικό στα παιδιά τους»

Η επική γκάφα του Τζον Τραβόλτα στην απονομή των MTV awards!

Στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων MTV έδωσαν το παρόν οι μεγαλύτεροι σταρ του πλανήτη, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί. Θα τρομάξετε: 33 διάσημες σταρ του Χόλιγουντ χωρίς make up! (Video)

Ο 65χρονος ηθοποιός Τζον Τραβόλτα κλήθηκε να απονείμει στη Τέιλορ Σουίφτ το βραβείο του Καλύτερου Βίντεο Κλιπ. Επάνω στη σκηνή, τη στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματος της Σουίφτ, βρισκόταν η drag queen Τζέιντ Τζολί, που έχει γίνει διάσημη μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Ru Paul Drag Race.

Προς στιγμήν, ο ηθοποιός μπέρδεψε την νικήτρια του βραβείου με τη Τζέιντ Τζολί, που παραλίγο να της παραδώσει το βραβείο στα χέρια.

Μάλλον συνειδητοποίησε γρήγορα το λάθος του και τελικά παρέδωσε το βραβείο στην πραγματική Τέιλορ Σουίφτ. Όπως είναι φυσικό, το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τους χρήστες των social media.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

H καθιστική διαμαρτυρία στο γήπεδο που έγινε viral! (Video)

Η πιο σέξι διαιτητής που έχει τρελάνει τα social media! (Video)

Δείτε περισσότερα βίντεο και viral θέματα στο AthensMagazine.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share