Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Σκύλος εδώ και 80 μέρες περιμένει στο σημείο που σκοτώθηκε το αφεντικό του!

Συγκινητικό....

25 Ιουλίου 2019 09:58
Σκύλος εδώ και 80 μέρες περιμένει στο σημείο που σκοτώθηκε το αφεντικό του!

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και όποιος έχει αμφιβολία ας διαβάσει το παρακάτω περιστατικό από την Μογγολία…

Από τις 21 Αυγούστου που σκοτώθηκε το αφεντικό του κάθε μέρα βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.
Αυτός ο ανώμαλος προσπάθησε να απαγάγει ένα δεκάχρονο κοριτσάκι. Τότε ο σκύλος της του έδωσε αυτό που του άξιζε!

Κάθε μέρα από τις 21 Αυγούστου, ένας σκύλος πηγαίνει σε ένα συγκεκριμένο μέρος ενός δρόμου, όπου σκοτώθηκε σε τροχαίο το αφεντικό του.

Είτε έχει κρύο, είτε έχει ζέστη, αυτός κάθε βράδυ είναι και περιμένει.

«Είναι σχεδόν τρεις μήνες τώρα και αυτός είναι πάντα εκεί, ακόμα και όταν βρέχει. Είναι τόσο συγκινητικό», είπε ο Γκούο Ξίνχουα, ο οποίος είναι ταξιτζής και περνάει καθημερινά από το σημείο.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, αρκετοί έχουν προσπαθήσουν να του δώσουν φαγητό, αλλά το σκυλάκι δείχνει τρομαγμένο. Απομακρύνεται τρέχοντας και επιστρέφει μετά από λίγο για να περιμένει το αφεντικό του.

Ξεκαρδιστικό: Σκύλος «περιεργάζεται» κάμερα ασφαλείας! (Video)

Ξεκαρδιστικό: Σκύλος «περιεργάζεται» κάμερα ασφαλείας! (Video)

Ένας άνδρας αποφάσισε να λάβει έξτρα μέτρα για την προστασία του σπιτιού του αλλά φαίνεται πως δεν ενημέρωσε την σκυλίτσα του.

Μπορεί μια νέα σούπερ εξελιγμένη κάμερα ασφαλείας να είναι ό,τι καλύτερο για την ασφάλεια του σπιτιού αλλά τι γίνεται όταν τσαντίζει τον «υπεύθυνο ασφαλείας». Δείτε το κουτάβι που αγαπάει τα καρτούν όσο εμείς!

Λυπημένος σκύλος προσπαθεί να μπει σε κρεβάτι που δεν χωράει! (Video)

Αυτό το αξιαγάπητο Γκόλντεν Ριτρίβερ έπρεπε να ανακαλύψει με τον δύσκολο τρόπο ότι είναι πολύ μεγάλος για να χωρέσει στο μικρό κρεβατάκι.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω φαίνονται οι συνεχείς προσπάθειες του σκύλου να χωρέσει στο κρεβατάκι, αλλάζοντας συνεχώς στάσεις και θέσεις. Δείτε ακόμα: Το ένστικτο επιβίωσης ενός σκύλου για να ξεφύγει από τα δόντια μιας λέαινας! (video)

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share