Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο ανώμαλος προσπάθησε να απαγάγει ένα δεκάχρονο κοριτσάκι. Τότε ο σκύλος της του έδωσε αυτό που του άξιζε!

Κάπου κάπου χρειάζεται να παίρνουν τα μαθήματα τους!

24 Ιουλίου 2019 09:05
Αυτός ο ανώμαλος προσπάθησε να απαγάγει ένα δεκάχρονο κοριτσάκι. Τότε ο σκύλος της του έδωσε αυτό που του άξιζε!

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου – και συνεχίζει να το αποδεικνύει ξανά και ξανά! Στις 28 Ιουλίου, ένας άγνωστος πλησίασε και κακοποίησε σωματικά ένα 10χρονο κορίτσι από την Virginia, ενώ περπατούσε με τον σκύλο της γύρω στις 3:45 το μεσημέρι. Ο άντρας την άρπαξε από το χέρι, αλλά δεν περίμενε να αντιδράσει ο σκύλος!

Ο σκύλος δάγκωσε το χέρι του κι εκείνος την άφησε! Ο άντρας έφυγε τρέχοντας και το κορίτσι δεν τραυματίστηκε. Γιατί να επιτεθεί κάποιος σε έναν άνθρωπο που περπατά με σκύλο;! Δεν φαίνεται λογικό. Η αστυνομία δεν έχει βρει τον ύποπτο, αλλά λένε ότι είναι λατινικής καταγωγής, γύρω στα 65 κιλά με κοντά, καστανά μαλλιά και μουσάκι.

Πιθανόν να φέρει δαγκωματιά σκύλου σε ένα από τα χέρια του. Την τελευταία φορά που τον είδαν φορούσε ανοιχτόχρωμο, μακρύ παντελόνι και ριγέ μπλούζα. Αν δείτε γιατί αυτός ο σκύλος παριστάνει τον νεκρό θα κλάψετε!

Πήρε το μάθημα του – δεν τα βάζεις με ένα κοριτσάκι που περπατά με τον σκύλο του. Βασικά δεν τα βάζεις με κορίτσια.

Ο σκύλος της ήταν ανήσυχος στην μέση της νύχτας. Όταν έτρεξε στον γιο της, δεν πίστευε στα μάτια της!

Ο Jedi είναι ένα γλυκό, τετράχρονο Λαμπραντόρ με μια μοναδική ικανότητα: σώζει καθημερινά τη ζωή του ιδιοκτήτη του, του 7χρονου Luke Nutall.

Το καλύτερο είναι, ο τρόπος που το καταφέρνει αυτό.

Ένα βράδυ πριν κάποιο διάστημα, ο Jedi ήταν ανήσυχος. Παρατήρησε αμέσως ότι ο Luke, που κοιμόταν βαθιά κοντά του, βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Η μητέρα του Luke, η Dorrie, είχε επίσης αποκοιμηθεί στο δικό της κρεβάτι. Αλλά ο Luke χρειαζόταν επειγόντως ιατρική βοήθεια! Ευτυχώς, ο Jedi έσπευσε στο κρεβάτι της Dorrie και την ξύπνησε με τα γαυγίσματά του.

Ο Luke υποφέρει από διαβήτη και μετά από μια ένδειξη, η Dorrie κατάλαβε ότι τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα του ήταν πολύ χαμηλά. Ο Luke έχει μια συσκευή, που συνεχώς μετράει τα επίπεδα του σακχάρου του, αλλά ο Jedi μυρίστηκε τον κίνδυνο νωρίτερα και ειδοποίησε έγκαιρα. Ο σκύλος ήταν πιο γρήγορος από τον συσκευή.

Το λαμπραντόρ μπορούσε να αισθανθεί τις χημικές αλλαγές στον ιδρώτα του Luke, πολύ πιο έγκαιρα από ότι το μηχάνημα. Στην πραγματικότητα, ο Jedi είχε εκπαιδευτεί ως ιατρικός βοηθός, όταν ήταν κουτάβι.

Όποτε ο Jedi μυρίζει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Luke, έχει μάθει να παίρνει μια χρωματιστή ράβδο στην μητέρα του. Όταν τα επίπεδα σακχάρου είναι πολύ υψηλά, ο Jedi σηκώνει το πόδι του. Όταν είναι πολύ χαμηλά, ξαπλώνει στο πάτωμα.

Ο Jedi έχει επανειλημμένα σώσει την ζωή του Luke εδώ και τρία χρόνια, και ως ανταμοιβή για την καλή δουλειά του, του διοργάνωσαν ένα πάρτυ. Εκεί του έδιναν μεζεδάκια, πολλές αγκαλιές και παιχνίδια.

Ο Luke και ο Jedi έχουν ακόμα και την δικιά τους σελίδα στο Facebook. Η μητέρα του γράφει συχνά για τις καθημερινές προκλήσεις, που βιώνει το παιδί της. Θέλει να ενημερώσει για τον διαβήτη τύπου 1, καθώς μόνο στις ΗΠΑ 3 εκατομμύρια παιδιά και ενήλικες πάσχουν από την ασθένεια. Δυστυχώς, δεν έχουν όλοι έναν τέτοιο φοβερό βοηθό, όπως ο Jedi. Μοιραστείτε την φοβερή ιστορία τους με τους φίλους σας!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share