Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Επικό: Αν δείτε γιατί αυτός ο σκύλος παριστάνει τον νεκρό θα κλάψετε!

Απίστευτος!

16 Ιουλίου 2019 14:21
Επικό: Αν δείτε γιατί αυτός ο σκύλος παριστάνει τον νεκρό θα κλάψετε!

Ένας ξεροκέφαλος σκύλος έγινε θέαμα πριν λίγες μέρες, αφού σταμάτησε στη μέση του δρόμου σε ένα πάρκο και δεν έλεγε να κάνει βήμα. Το οξύθυμο τετράποδο προκάλεσε σκηνή μπροστά στους περαστικούς, που απολάμβαναν την ηλιόλουστη μέρα στη Χρυσή Ακτή του Κουίνσλαντ.

Ένας ξεροκέφαλος σκύλος έγινε θέαμα, αφού σταμάτησε στη μέση του δρόμου σε ένα πάρκο και δεν έλεγε να κάνει βήμα. Το οξύθυμο τετράποδο προκάλεσε σκηνή μπροστά στους περαστικούς, που απολάμβαναν την ηλιόλουστη μέρα στη Χρυσή Ακτή του Κουίνσλαντ.

undefined

Ο απελπισμένος ιδιοκτήτης προσπαθούσε να σηκώσει το κατοικίδιό του, αλλά το μόνο που κατάφερε, ήταν να το κάνει να ξαπλώσει με τα πόδια στον αέρα. Ένας περαστικός ακούγεται να λέει: “Με συγχωρείτε κύριε, νομίζω ότι ο σκύλος σας χάλασε”, όσο το τετράποδο αγνοεί τις προσπάθειες του αφεντικού του να το μετακινήσει. Ο απελπισμένος ιδιοκτήτης προσπαθούσε να σηκώσει το κατοικίδιό του, αλλά το μόνο που κατάφερε, ήταν να το κάνει να ξαπλώσει με τα πόδια στον αέρα.

undefined

Οι περαστικοί άρχισαν να γελούν και να επευφημούν, όταν το γκόλντεν ριτρίβερ αποφάσισε επιτέλους να ακολουθήσει το αφεντικό του. Κάποια στιγμή ο άντρας προσπαθεί να τον σύρει μαλακά, αλλά τα παρατά, βγάζει το κολάρο του και απομακρύνεται.

undefined

Οι περαστικοί άρχισαν να γελούν και να επευφημούν, όταν το γκόλντεν ριτρίβερ αποφάσισε επιτέλους να ακολουθήσει το αφεντικό του. Το περιστατικό καταγράφηκε από την Κρίστεν Μπόλσεν, με λεζάντα: “Ο σκύλος που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν ήταν έτοιμος να φύγει ακόμα” και έχει προβληθεί πάνω από 4.000 φορές στο Facebook.

Λυπημένος σκύλος προσπαθεί να μπει σε κρεβάτι που δεν χωράει! (Video)

Λυπημένος σκύλος προσπαθεί να μπει σε κρεβάτι που δεν χωράει! (Video)

Αυτό το αξιαγάπητο Γκόλντεν Ριτρίβερ έπρεπε να ανακαλύψει με τον δύσκολο τρόπο ότι είναι πολύ μεγάλος για να χωρέσει στο μικρό κρεβατάκι.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω φαίνονται οι συνεχείς προσπάθειες του σκύλου να χωρέσει στο κρεβατάκι, αλλάζοντας συνεχώς στάσεις και θέσεις. Δείτε ακόμα: Το ένστικτο επιβίωσης ενός σκύλου για να ξεφύγει από τα δόντια μιας λέαινας! (video)

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share