Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Το ένστικτο επιβίωσης ενός σκύλου για να ξεφύγει από τα δόντια μιας λέαινας! (video)

Απίστευτες εικόνες!

3 Ιουλίου 2019 11:46
Το ένστικτο επιβίωσης ενός σκύλου για να ξεφύγει από τα δόντια μιας λέαινας! (video)

Το ένστικτο της επιβίωσης για όλα τα ζώα ξυπνάει πάντα όταν ο κίνδυνος πλησιάζει... Έτσι και σε αυτή την περίπτωση μία αναμέτρηση μεταξύ μίας λέαινας κι ενός αγριόσκυλου πήρε αναπάντεχη τροπή....


Στο βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερες τοποθετημένες στο δάσος με σκοπό την παρακολούθηση και την προστασία των άγριων ζώων της περιοχής από τους λαθροθήρες, κατέγραψε την στιγμή που το θηλυκό λιοντάρι επιτίθεται εναντίον του μικρόσωμου σκυλιού, όταν το τελευταίο επιχείρησε να πλησιάσει το μικρό λιονταράκι που ακολουθούσε τη μητέρα του.

Η κατά μέτωπο επίθεση της μητέρας για τους περισσότερους αντιπάλους της θα απέβαινε μοιραία, όμως το αγριόσκυλο αποφάσισε να υπερασπιστεί με κάθε διαθέσιμο τρόπο τη ζωή του, με αποτέλεσμα οι εικόνες που καταγράφηκαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Απάνθρωπο: Οδοκαθαριστής πέταξε κουτάβι από γέφυρα! (Video)

Απάνθρωπο: Οδοκαθαριστής πέταξε κουτάβι από γέφυρα! (Video)

Οργή έχει προκαλέσει στην Τουρκία ο 41χρονος οδοκαθαριστής Σεφέρ Καγιατσί, καθώς "πιάστηκε" από κάμερα ασφαλείας να σκουπίζει και εν συνεχεία να πετάει ένα κουτάβι από μια γέφυρα! Το βίντεο αναρτήθηκε στα social media και κοινοποιήθηκε χιλιάδες φορές.

Όταν οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν το βίντεο προχώρησαν στην προσαγωγή του 41χρονου αλλά μέχρι στιγμής δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Ο Καγιατσί μίλησε σε τουρκικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζοντας ότι υποφέρει από ψυχολικά προβλήματα και ότι έχει χαρτί από γιατρό για αυτόν τον ισχυρισμό του.

«Ξαφνικά το κεφάλι μου μούδιασε και πέταξα το σκυλί. Στην πραγματικότητα αγαπάω τα σκυλιά. Αφού πέταξα το σκυλί θυμήθηκα το περιστατικό και θύμωσα με τον εαυτό μου. Παίρνω φάρμακα και όταν συμβαίνει αυτό συμπεριφέρομαι περίεργα» υποστήριξε ο 41χρονος οδοκαθαριστής.

Συγγνώμη για τη συμπεριφορά του Καγιατσί ζήτησε ο δήμαρχος της πόλης Καλκαντέρε λέγοντας ότι την τελική απόφαση για τον 41χρονο θα την πάρουν οι δικαστικές αρχές.

Το κουτάβι υπέστη κάταγμα στα πόδια, αλλά μεταφέρθηκε άμεσα σε κτηνιατρείο και είναι μια χαρά.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share