Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Eύκολο και γρήγορο μαύρισμα με το ψεκαστήρι λαδιού που έχει γίνει viral! (Video)

Ότι πιο περίεργο έχουμε δει σε παραλία!

11 Ιουλίου 2019 07:59
Eύκολο και γρήγορο μαύρισμα με το ψεκαστήρι λαδιού που έχει γίνει viral! (Video)

Μία απίστευτη ιδέα για να βγάλει χρήματα βρήκε ένας άνδρας και οι λουόμενοι που τον είδαν να περπατά στην παραλία έμειναν έκπληκτοι. Να σας θυμίσουμε ένα απίστευτο βίντεο με κοπέλα που κολυμπάει στη Νεκρά θάλασσα, δείτε τι της συνέβη!

Ο άνδρας κυκλοφορεί στην πλάτη με ένα ψεκαστήρι με λάδι μαυρίσματος, που φτιάχνει η θεία του στη Θεσσαλονίκη και το οποίο περιέχει καρυδέλαιο, καροτέλαιο, άρωμα, λάδι καρύδας και ηλιέλαιο.

Η χρέωση για κάθε «ψέκασμα» είναι δύο ευρώ και όπως επισήμανε ο πωλητής το λάδι δεν περιέχει αντηλιακή προστασία.

Mπάντα από την Ουκρανία κατασκεύασε το πιο περίεργο μουσικό όργανο! (Video)

Από τον Ιανουάριο, ένα τραγούδι μιας ουκρανικής μπάντας έχει γίνει viral, το «Houston» των Brunettes Shoot Blondes έχει μουσική συνοδεία από 20 όργανα τα οποία βρίσκονται σε ένα και μόνο μουσικό όργανο! Δείτε όμως όμως τα παυσίπονα μετά μουσικής είναι πιο αποτελεσματικά!

Στο σύντομης διάρκειας βίντεο «Making of "Houston"», η indie μπάντα από την Ουκρανία αφηγείται την ιστορία πίσω από την κατασκευή αυτού του περίεργου οργάνου. «Όλα ξεκίνησαν με την ιδέα να παίξουμε ο καινούργιο μας τραγούδι με ένα σπέσιαλ όργανο το οποίο, προς το παρόν, δεν υπάρχει» δηλώσει ο φρόντμαν του συγκροτήματος, ο Αντρέι Κοβαλιόφ.

Με τη βοήθεια κάποιων μηχανικών, οι μουσικοί εγκατέστησαν μέσα σε ένα πιάνο με ουρά που είχαν περισυλλέξει, κρουστά, ταμπουρίνο, βιολί, μελόντικα, βιολοντσέλο, γκρανκάσα και άλλα μουσικά όργανα: κάποια πλήκτρα παίζουν έγχορδα, τα πετάλια του πιάνου βάζουν μέσα στη σύνθεση τα ντραμς.
Επί τρία χρόνια κατασκεύαζαν αυτό το καινούργιο «μουσικό όργανο». «Θέλαμε να το κάνουμε να φαίνεται ότι ήταν εύκολο, αλλά δεν πιστεύετε πόση προσπάθεια καταβάλαμε γι' αυτό το πρότζεκτ» εξομολογείται ο Ρομάν Σόμπολ.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share