Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κοπέλα κολυμπάει στη Νεκρά θάλασσα και δείτε τι της συμβαίνει! (Video)

Απίστευτο πραγματικά...

29 Ιουνίου 2019 15:36
Κοπέλα κολυμπάει στη Νεκρά θάλασσα και δείτε τι της συμβαίνει! (Video)

Η εμπειρία κολύμβησης είναι πραγματικά μοναδική, προσελκύοντας αρκετές χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο.
Η Νεκρά θάλασσα είναι στην ουσία μια λίμνη με μήκος 77 χλμ. και μέγιστο πλάτος 16 χλμ, η οποία βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η επιφάνειά της βρίσκεται περίπου 400 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Μεσογείου, κάτι που τη κάνει το χαμηλότερο σημείο επιφάνειας στην ηπειρωτική Γη.

Το όνομα της οφείλεται στο γεγονός πως καμία μορφή ζωής δεν μπορεί να επιζήσει μέσα στο υπερβολικά αλμυρό νερό της, αλλά και επειδή είναι εξαιρετικά δύσκολο να δημιουργηθούν «βαριά κύματα».

Η περιεκτικότητα της σε αλάτι είναι δέκα φορές μεγαλύτερη από το νερό της θάλασσας, φτάνοντας το ποσοστό του 24%. Λόγω των περιεχομένων αυτών αλάτων, το νερό της έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος από αυτό της θάλασσας, που φθάνει περίπου το 1,162, συνεπώς μεγαλύτερη άνωση, μεγαλύτερη πλευστότητα, κι επομένως μπορεί κανείς να επιπλέει χωρίς προσπάθεια.

Πως να καταλάβετε αν σας λένε ψέματα!

Υπάρχουν στιγμές που πραγματικά θα θέλατε να γνωρίζετε αν σας λένε ψέματα. Σκέφτεστε ώρες ολόκληρες αν εννοούν τελικά τα όσα σας είπαν και στο τέλος δεν έχετε ιδέα που να καταλήξετε.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι τρόποι να ‘’διαβάσετε’ το άτομο που βρίσκεται απέναντι σας και να καταλάβετε αν είναι πραγματικά ειλικρινής μαζί σας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι παρατηρητικότητα, γιατί το σώμα του θα σας τα μαρτυρήσει όλα. Παρακάτω λοιπόν, σας δίνουμε τα σημάδια του σώματος που θα σας δείξουν αν σας λένε ψέματα...

  1. Αγγίζουν τα ευάλωτα σημεία τους σώματος τους. Είναι αντανακλαστικό για όσους λένε ψέματα. Φέρνουν τα χέρια στο στόμα ή δαγκώνουν τα χείλι τους,γενικότερα κατευθύνουν τα χέρια τους προς το πρόσωπο. Όταν ασχολούνται υπερβολικά με τα χείλι, φρύδια, στόμα και αυτιά σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά... Τα χείλι τους είναι σφιγμένα και το στόμα τους στεγνώνει.

2. Δεν σας κοιτάνε στα μάτια ή σας κοιτούν χωρίς να τα ανοιγοκλείνουν συχνά. Συνήθως όσοι λένε ψέματα παγώνουν το βλέμμα τους και δεν ανοιγοκλείνουν τα βλέφαρα τους συχνά. Κοιτούν κυρίως προς τα κάτω. Προσοχή γιατί οι καλύτεροι ψεύτες θα σας κοιτάξουν στα μάτια , αλλά ακόμα και τότε μπορείς να καταλάβεις ,διότι υπερβάλουν, κοιτούν επίμονα ή ανοιγοκλείνουν τα μάτια του περισσότερο από το συνηθισμένο ή κοιτούν δεξιά και αριστερά και αφαιρούνται...

3. Γίνονται υπερβολικά γλυκοί απέναντι σας, χαμογελάνε και αλλάζουν τον τόνο της φωνής τους. Σας καλοπιάνουν και σας χαϊδεύουν σε ξαφνικές στιγμές και χωρίς να υπάρχει λόγος. Αν δεν έχουν λόγο για να χαμογελάσουν τότε το κάνουν από νευρικότητα.

4. Δεν μένουν ακίνητοι. Γίνονται ξαφνικά υπερκινητικοί και νευρικοί. Κουνιούνται συνεχώς και αλλάζουν θέσεις ή κουνούν νευρικά τα πόδια τους. Υπάρχει βέβαια και το άλλο ενδεχόμενο να μένουν απόλυτα ακίνητοι, γιατί προσπαθούν να μην φανούν νευρικοί και θέλουν να κρύψουν την ταραχή τους.

5. Σας επιτίθενται. Το χρησιμοποιούν ως άμυνα στα ψέματα τους. Ρίχνουν το βάρος σε εσάς και τις ευθύνες .Γίνονται κακοί,υπερβάλουν και προσπαθούν με αυτόν το τρόπο να βγάλουν από το μυαλό σας ότι μπορεί να λένε ψέματα, ενώ δυσκολεύονται να απαντήσουν. Στην ουσία παίρνουν χρόνο ώστε να ξανά σκεφτούν καλύτερα το ψέμα τους.

6.Τέλος, αν σας δίνουν υπερβολικές πληροφορίες και πολλές λεπτομέρειες, χωρίς να το έχετε ζητήσει είναι ένα σημάδι ότι λένε ψέματα για το συγκεκριμένο θέμα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share