Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Απίστευτο βίντεο: Ποτάμια λάβας ρέουν για 33 ημέρες στη Χαβάη!

8 Ιουνίου 2018 19:46
Απίστευτο βίντεο: Ποτάμια λάβας ρέουν για 33 ημέρες στη Χαβάη!

Πριν από 33 ημέρες η γη άνοιξε και μέσα από τα έγκατα άρχισε να ρέει καυτή λάβα. Μετά από 33 ημέρες, τα ποτάμια της λάβας που αναβλύζουν από το ηφαίστειο Κιλαουέα της Χαβάης, εξακολουθούν να ρέουν, σε μία μάχη που μοιάζει τόσο άνιση για τον ανήμπορο να αντιδράσει άνθρωπο.

Η μία μετά την άλλη οι κατοικημένες περιοχές εκκενώνονται. Τα ποτάμια της λάβας έχουν φτάσει εδώ και πολλά 24ωρα στον ωκεανό, δημιουργώντας ένα απόκοσμο, όσο και εντυπωσιακό σκηνικό.

Το νησιωτικό σύμπλεγμα αλλάζει μορφολογία και μέσω της προηγμένης τεχνολογίας, ολόκληρη η ανθρωπότητα γίνεται μάρτυρας των κοσμογονικών αλλαγών που συντελούνται στον πλανήτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Η ένταση ανάμεσα σε Ηλία και Κατερίνα και η "μπηχτή" για την Μελίνα! (Video)

Καθώς το μάγμα «σβήνει» στη θάλασσα, ένα σύννεφο υδρατμών αναδύεται στην ατμόσφαιρα. Πίσω από το πέπλο της ομίχλης, μία νέα γη δημιουργείται. Τα καυτά υλικά από τα έγκατα της Γης μετατρέπονται σε πέτρα και μία νέα ζωή δημιουργείται, καθώς η φύση εκτονώνεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love - trailer: Οι εντάσεις συνεχίζονται και στο αποψινό gala! Tι θα δούμε στο επεισόδιο!

Δείτε το τελευταίο εναέριο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική υπηρεσία USGS, οι επιστήμονες της οποίας παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του γιγαντιαίου φαινομένου:

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share