Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Προσοχή σκληρές εικόνες: Δημόσια εκτέλεση βιαστή 3χρονου κοριτσιού (Video)

31 Ιουλίου 2017 15:54
Προσοχή σκληρές εικόνες: Δημόσια εκτέλεση βιαστή 3χρονου κοριτσιού (Video)

Σοκ προκαλεί το βίντεο με τη δημόσια εκτέλεση ενός 41χρονου άνδρα που καταδικάστηκε για το βιασμό τρίχρονου κοριτσιού στην Υεμένη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι δίδυμες Αϊνατζόγλου «κόλασαν» την παραλία με το μαγιό τους! Δείτε φωτογραφίες από τις μαγευτικές τους διακοπές στην Κρήτη!

Ο Muhammad al-Maghrabi εκτελέστηκε με πυρά από πυροβόλο όπλο στην πρωτεύουσα της Υεμένης, Σαναά.

Στο βίντεο ο 41χρονος βιαστής φαίνεται να είναι ακινητοποιημένος στο έδαφος ενώ από πάνω του βρίσκεται ένας άνδρας των ενόπλων δυνάμεων της Υεμένης, ο οποίος στα χέρια του κρατά ένα πυροβόλο όπλο. Ενώ το πλήθος παρακολουθεί ο ένστολος πυροβολεί επανειλημμένα τον al-Maghrabi στην πλάτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε πως είναι σήμερα ο Γιώργος Ελευθέρας από το Bar! Η φωτογραφία που πόσταρε μόλις χτες και φαίνεται πως...

Η εκτέλεση, μάλιστα, μεταδόθηκε ζωντανά από τηλεοπτικά κανάλια ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες κατέγραφαν τις συγκλονιστικές στιγμές με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η εσχάτη των ποινών επιβλήθηκε στον 41χρονο καθώς η Σαρία, ο ισλαμικός νόμος, προβλέπει την θανατική ποινή για το έγκλημά του. Η Σαρία, ωστόσο, δεν διευκρινίζει πώς θα πρέπει να εκτελεστεί η ποινή με συνηθέστερο τρόπο τον αποκεφαλισμό.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share