ΑΡΧΙΚΗ VIDEO

Έπος: Πελάτης μπήκε στην τράπεζα με δυο στρίπερς για να διαμαρτυρηθεί! (video)

Έπος: Πελάτης μπήκε στην τράπεζα με δυο στρίπερς για να διαμαρτυρηθεί! (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ένας πελάτης μιας τράπεζας στην Μόσχα φαίνεται πως απηύδησε από τα «γυμνάσια» που του έκαναν οι υπάλληλοι της τράπεζας και βρήκε έναν… πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί.

Μπήκε λοιπόν στην τράπεζα με δυο γυναίκες (καλλονές) που μέσα από τα ρούχα τους φορούσαν προκλητικά εσώρουχα. Λίγο αργότερα, οι δυο γυναίκες άρχισαν να τα βγάζουν, κάνοντας στpιπτιζ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η δίαιτα Dukan που υποκλίνονται όλοι οι διαιτολόγοι: Χάνεις 5 κιλά σε 1 εβδομάδα και δεν τα παίρνεις ποτέ ξανά!

«Μου σπάσατε τα νεύρα! Ελπίζω αυτή η στιγμή να σας μείνει αξέχαστη. Έτσι πρέπει να φέρεστε στους πελάτες σας, όχι όπως εσείς σε μένα», φώναξε ο αγανακτισμένος στους υπαλλήλους της τράπεζας στη Μόσχα.

Και απ’ ότι φαίνεται το κόλπο έπιασε, γιατί αμέσως μετά το περιστατικό, ο διευθυντής της τράπεζας, φρόντισε προσωπικά το ζήτημα του αγανακτισμένου πελάτη. Σας μπήκαν ιδέες;

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου