ΑΡΧΙΚΗ MEDIA & TV

Παλιός παρουσιαστής έκανε… θραύση στο The Chase: Μίλησε για την απίθανη καριέρα του κι έκανε πρόταση γάμου στη «Γυναίκα με τα Μαύρα»

Ο παλιός παρουσιαστής Χάρης Καφετζόπουλος στο The Chase

Έκανε την κίνησή του… αλλά βρήκε πόρτα

Το «The Chase» συνεχίζεται με εκπλήξεις, με έναν παλιό παρουσιαστή και στιχουργό κορυφαίων τραγουδιστών να κάνει την εμφάνισή του στο τηλεπαιχνίδι του Mega και να κάνει τη Μαρία Μπεκατώρου να εντυπωσιαστεί με τις γνώσεις, τις επιτυχίες και το ταμπεραμέντο του.

Ο Χάρης Καφετζόπουλος αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι, αναφέροντας ορισμένα στοιχεία από το βιογραφικό του, έχοντας διατελέσει κάποτε παρουσιαστής, ενώ εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με το ραδιόφωνο και γράφει στίχους για κορυφαίους τραγουδιστές, όπως ο Γιάννης Πάριος, σημειώνοντας μάλιστα μια σημαντική επιτυχία αρκετά πρόσφατα, με δημοσιογράφο επίσης πρόσφατα να παίζει στο «The Chase».

Ο ίδιος, δε, συνέχισε να κάνει… θραύση στη συμμετοχή του στο παιχνίδι, φλερτάροντας με τη «Γυναίκα με τα Μαύρα», η οποία όμως με ευγενικό τρόπο τον ενημέρωσε, ότι έχει προλάβει άλλος τον Καφετζόπουλο, που της είπε ότι θα μπορούσε να της κάνει ακόμη και πρόταση γάμου.

Δυστυχώς φιλαράκια μου: Βρήκαν μόλις δύο απαντήσεις κι έκαναν ρεκόρ αρνητικής επίδοσης στη The Chase

Ο Δημήτρης και ο Παναγιώτης πήγαν στο The Chase με όνειρα να πετύχουν κάτι αρκετά καλό, έχοντας καταφέρει να πραγματοποιήσουν μια εξαιρετική πορεία μέχρι τον τελικό, όμως κάπου εκεί… τα όνειρα έσβησαν.

Οι δύο παίκτες, μετά την εντυπωσιακή παρουσία δημοσιογράφου, βρέθηκαν ενώπιον του «Βουνού» στο φινάλε του επεισοδίου και η Μαρία Μπεκατώρου ξεκίνησε να τους κάνει ερωτήσεις, οι οποίες όμως αποδείχθηκαν αρκετά δύσκολες και, εν τέλει, η επίδοσή τους ήταν πολύ χαμηλή, εύκολη για τον αντίπαλό τους να τους πιάσει.

Απάντησαν, συγκεκριμένα, μονάχα σε δύο ερωτήσεις σωστά μέσα δύο λεπτά, πήραν… μια σειρά από πάσο και, εν τέλει, έμειναν στις συνολικά τέσσερις σωστές απαντήσεις, πραγματοποιώντας αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του παιχνιδιού του Mega.