Το «Βουνό» του The Chase αποκαλύπτει: Θα δώσω πανελλήνιες μαζί με τα παιδιά μου

Ο Βασίλης Φασιάς ή αλλιώς «Βουνό» άφησε για λίγο το πλατό του The Chase και φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Buongiorno, την Τετάρτη 14 Μαΐου, παραχωρώντας μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά. Μίλησε για τη ζωή του, τη σύζυγό του και τα παιδιά του, αλλά και για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι γνώσεων.
«Το διάβασμα είναι βίωμα. Είχα ανέκαθεν την τάση να διαβάζω και να μαθαίνω πράγματα. Γεννήθηκα στη Μυτιλήνη αλλά μεγάλωσα στην Αθήνα. Ο μπαμπάς μου ήταν στρατιωτικός. Δεν ήμουν τόσο «κλεισμένος» ως παιδί αλλά μου άρεσε να ξεφυλλίζω περιοδικά και εφημερίδες. Είμαστε τέσσερα αδέλφια. Ανέκαθεν δεν τέθηκε το θέμα του επαγγελματικού προσδιορισμού», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Φασιάς.
«Θα ήθελα να παίξω με όλους τους Chasers»
Για τη συμμετοχή του στο The Chase και για την τηλεόραση, είπε: «Στην αρχή στη δουλειά δεν είχα πει τίποτα, μόνο σε πολύ κοντινούς μου. Είχα πάει σε άλλα δύο τηλεπαιχνίδια. Πήγαινα για την εμπειρία και όχι τόσο για το οικονομικό κίνητρο. Για μένα το κέρδος έχει διάφορες έννοιες, δεν είναι πάντα μόνο το οικονομικό. Ανέκαθεν μου άρεσε και παρακολουθούσα τηλεόραση. Είχα δηλώσει να πάω ως παίχτης στο Chase και με ρώτησαν εάν θέλω να δοκιμάσω έναν άλλο ρόλο. Μου αρέσει ο ελληνικός κινηματογράφος, έχω δει όλες τις ταινίες. Θα ήθελα να παίξω με όλους τους Chasers».
Τέλος, ο Βασίλης Φασιάς μίλησε και για τη σύζυγό του αλλά και το πώς είναι ως πατέρας, αποκαλύπτοντας: «Τώρα έχουμε επικεντρωθεί στην ανατροφή των παιδιών μας, γι’ αυτό με ζορίζουν κάποια πράγματα σε σχέση με το Πανεπιστήμιο και τη Σχολή μου. Έχω πει πως θα δώσω Πανελλαδικές μαζί με τα παιδιά μου».






0 ΣΧΟΛΙΑ