ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Η χυδαιότητα δεν έχει τέλος: Καθύβριζαν τη Λένα Ζευγαρά το βράδυ του 4ου τελικού στο ΣΕΦ

Η χυδαιότητα δεν έχει τέλος: Καθύβριζαν τη Λένα Ζευγαρά το βράδυ του 4ου τελικού στο ΣΕΦ
Η Λένα Ζευγαρά έδωσε διευκρινίσεις για το λόγο που κινείται νομικά
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Διευκρινίσεις παρείχε ο δικηγόρος της Λένας Ζευγαρά, κ. Πέτρος Καϊμακάμης, μετά την ανάρτηση-ξέσπασμα της τραγουδίστριας το βράδυ της Κυριακής, 8 Ιουνίου.

Όπως τόνισε ο κ. Καϊμακάμης, η ανάρτηση της Λένας Ζευγαρά αφορά τα υβριστικά και χυδαία μηνύματα που δέχθηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Ωστόσο, διευκρινίζεται ότι δεν σχετίζεται με το πανό που αναρτήθηκε στο γήπεδο του ΣΕΦ.

Η διευκρίνιση για τις ύβρεις στη Λένα Ζευγαρά

«Σχετικά με την ανάρτηση που έγινε την 08.06.2025, από την εντολέα μας, κα Λένα Ζευγαρά, η οποία ατυχώς συσχετίστηκε με την ανάρτηση ενός πανό κατά τη διάρκεια αγώνα καλαθοσφαίρισης, διευκρινίζουμε ότι αυτή αναφέρεται στη σωρεία των μηνυμάτων που κατέκλυσαν ξαφνικά το βράδυ τους προσωπικούς της λογαριασμούς σε social media, με άκρως εξυβριστικό, συκοφαντικό έως και απειλητικό περιεχόμενο, όπως: «να πεθάνεις εσύ και η οικογένειά σου», «να βγάλεις καρκίνο», «θα σου κάνουμε το σπίτι κτλ» και στους αποστολείς – ανώνυμους και μη – των μηνυμάτων αυτών.

Δεδομένου ότι η κα Ζευγαρά, δεν έχει καμία σχέση με το χώρο και συνεπώς ουδεμία πληροφόρηση είχε σχετικά με το αφήγημα που – όπως διαπιστώσαμε από την έρευνα που ακολούθησε – καλλιεργείται τις τελευταίες μέρες περί δήθεν σχέσης της με γνωστό καλαθοσφαιριστή που ούτε καν γνωρίζει προσωπικά, απευθύνθηκε στο δικηγορικό μας γραφείο για τη λήψη μέτρων με σκοπό την προστασία της ακεραιότητας, αλλά και την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής της.

Το περιστατικό αυτό και το bullying που επιχειρείται, δεν είναι μεμονωμένο και, ανεξάρτητα από τον δρόμο της Δικαιοσύνης που θα ακολουθήσει, ας αποτελέσει τροφή για προβληματισμό για το κατά πόσο μπορεί να είναι ανεκτή η δημιουργία ενός καθεστώτος τρόμου σε μία γυναίκα που παντελώς αναίτια βρίσκεται στη δίνη μίας βάναυσης και σεξιστικής προσβολής και στοχοποίησης», επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος της Λένας Ζευγαρά.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου