Δυστυχώς το έμαθε η Μαρία Μπεκατώρου – Έγινε αυτό που φοβόταν ανήμερα της 25ης Μαρτίου

Τηλεθέαση: 25η Μαρτίου χθες και πλήθος κόσμου απέδρασε στην εξοχή και την θάλασσα για να απολαύσει την αργία.
Με την ευκαιρία, δείτε την έκτακτη ανακοίνωση για την Μαρία Αναστασοπούλου.
Πολλοί ήταν, βέβαια, και εκείνοι που έκατσαν στο σπίτι για να παρακολουθήσουν τηλεόραση. Μάλιστα από το απόγευμα και μετά οι μετρήσεις έδειξαν αύξηση τηλεθεατών στην παρακολούθηση προγραμμάτων.
Για μια ακόμη ημέρα στην απογευματινή ζώνη η διαφορά ανάμεσα σε Πέτρο Πολυχρονίδη και Μαρία Μπεκατώρου παίχτηκε στον πόντο με το τηλεπαιχνίδι «Τροχός της Τύχης» του Star να αφήνει δεύτερο το «The Chase».
Απογευματινή ζώνη
- STAR: Cash or trash 8.8
- STAR: Τροχός της τύχης 13,6
- ΑΝΤ1: 5×5 (Ε) 10,6
- ALPHA: Αμφιβολίες (E) 9,0
- ALPHA: Oικογενειακές ιστορίες (E) 11,6
- MEGA: The chase 12,9
- OPEN: Εικόνες (Ε) 6,3
- ΣΚΑΪ: Ο μονομάχος 6,9
- ΕΡΤ: Ηλέκτρα 3,8
Όχι που δεν θα ανέβαινε: Ο Νίκος Ευαγγελάτος πήγε στη γέφυρα της Βαλτιμόρης και το Twitter τον «ύμνησε» (video)
Το παγκόσμιο ενδιαφέρον έχει προσελκύσει το απίθανο ατύχημα στην Βαλτιμόρη, όταν ένα φορτηγό πλοίο προσέκρουσε σε έναν από τους πυλώνες της μεταλλικής γέφυρας.
Τα αυτοκίνητα που στα βίντεο φαίνονται να καταλήγουν από ύψος στα νερά του ποταμού Πατάπσκο, η ανάλυση των καρέ για την πορεία του πλοίου που άρχισε να βγάζει καπνούς πριν τη σύγκρουση, μαζί με τις αναλύσεις ειδικών, κρατούν το θέμα στη κορυφή της επικαιρότητας.
Με την σειρά του και το «Live News» σχολίασε το σημαντικό θέμα της ημέρας με το Νίκο Ευαγγελάτο να εντυπωσιάζει ξανά με τα γραφικά του που τον «ταξίδεψαν» μέχρι τη γέφυρα της Βαλτιμόρης.






0 ΣΧΟΛΙΑ