ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Δυστυχώς ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για τον Γιώργο Παπαδάκη

Δυστυχώς ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για τον Γιώργο Παπαδάκη
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μία ακομα τηλεοπτική εβδομάδα φτάνει στο τέλος της με τον ανταγωνισμό να είναι στα ύψη. Με την ευκαιρία, δείτε τα νούμερα τηλεθέασης της Τρίτης (5/3).

Σε πεδίο μάχης εξελίχθηκε ο αγώνας για την τηλεθέαση και στην πρωινή ζώνη με το «Καλημέρα Ελλάδα» και το δίδυμο Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου να μένουν πίσω στην τηλεοπτική μάχη με ποσοστό 7,1% τερματίζοντας λίγο πριν την τελευταία θέση.

Τα ποσοστά τηλεθέασης της Τρίτης 5/3

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΪ: Πρώτη εικόνα 14,2
  • ΣΚΑΪ: Σήμερα 13,0
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 7,1
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 6,1
  • EΡΤ: Συνδέσεις 5,1
  • MEGA: Κοινωνία ώρα Mega 24,9
  • MEGA: Mega Καλημέρα 9,3
  • ALPHA: Happy Day 14,7

«Είναι τομάρι ολκής»:  Επικό ξέσπασμα στον αέρα του «Κοινωνία Ώρα Mega» (video)

«Τομάρι ολκής» χαρακτήρισε το πρωί της Τετάρτης 6/3 ο Σταύρος Μπαλάσκας τον άνδρα από το Άργος που χτύπησε με σίδερο τη σύζυγό του και της έριξε χλωρίνη. «Μιλάνε για ένα ανθρώπινο κτήνος», είπε και δήλωσε πως η 32χρονη ζει από θαύμα.

Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης 6/3 στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, είπε: «Μιλάμε για έναν πάρα πολύ σοβαρό κακοποιητή, ένα ανθρώπινο κτήνος, από θαύμα ζει (σ.σ. η γυναίκα). Για να μην ξεφτιλιστεί στην κοινωνία, την πήγε 35 χιλιόμετρα μακριά στην Τρίπολη, γιατί ήξερε ότι μπορεί να πεθάνει».

«Οι γιατροί είδαν την κατάσταση της κοπέλας, ειδοποίησαν την Αστυνομία. Αυτή ξέσπασε σε κλάματα και είπε “δεν αντέχω άλλο, θα με σκοτώσει”. Τον συνέλαβαν και έγινε όλη η διαδικασία», σημείωσε.




«Ένα τομάρι ολκής είναι», είπε ο κ. Μπαλάσκας, τονίζοντας ότι η χλωρίνη ίσως χρησιμοποιήθηκε, προκειμένου να σβήσει το DNA του από το θύμα.

Από την πλευρά της, η ψυχολόγος, Στέλλα Αργυρίου, επεσήμανε: «Βλέπετε ότι πολλές γυναίκες, ενώ κακοποιούνται, μπαίνουν στη διαδικασία να συγχωρήσουν ξανά και ξανά. Δημιουργούνται χειριστικές και τοξικές σχέσεις και νιώθει η γυναικά ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Η βία μεταφέρεται διαγενεακά».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου