Η Ναταλία Γερμανού απαντάει στον Δημήτρη Πανόπουλο:«Του είπαν πως θα λες ότι είναι πολύ γλυκιά» – «Θα λέω και ψέματα» της απάντησε

Ο Δημήτρης Πανόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα για την συνεργασία του με αλλά και για το ενδεχόμενο να κάνει δική του εκπομπή.Η παρουσιάστρια δεν τον άφησε έτσι αλλά του απάντησε.. Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια είχε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα γιατί αποχαιρέτισε το σκυλάκι της.
Η δήλωση του:
Ο δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε μεταξύ άλλων για την Ναταλία Γερμανού: «Είναι δύσκολη, απαιτητική αλλά στο τέλος δοτική. Ίσως στην προσωπική της ζωή είναι πιο χαλαρή. Στην δουλειά όμως είναι απαιτητική και καλά κάνει γιατί όταν έχεις μία ομάδα 15 ανθρώπων γύρω σου και αυτό που πουλάει πρώτα από όλα ο σταθμός είναι το brandname είναι η Ναταλία Γερμανού, ξέρεις ότι εκτός του ότι θα κριθείς για τη δική σου δουλειά θα κριθείς και για το αποτέλεσμα της δουλειάς άλλων 15 ανθρώπων. Άρα, την επιτυχία μπορεί να την καρπωθούν όλου και την αποτυχία πρώτη από όλους η Ναταλία»
Η απάντηση της Ναταλιας Γερμανού
Ν.Γ.: Απολάμβανα με τον καφέ μου το μελαχρινό μου αγόρι. Έδωσε μία πολύ ωραία συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς στο I love Σου Κου και τον ρώτησαν πως είναι η Ναταλία σαν συνεργάτης και είπε δύσκολη.
Δ.Π.: Όχι μόνο, πες το όλο. Δημιουργείς άλλο κλίμα.
Ν.Γ.: Εγώ στο δύσκολη έκανα πφφφ τον καφέ μου και έλεγαν μετά οι άλλοι ότι Δημήτρη δεν ξεκινάνε… Θα λες καταρχάς είναι πολύ γλυκιά.
Δ.Π.: Α, θες να βγαίνω και να λέω ψέματα. Κατέληξα στο ότι είναι δοτική.






0 ΣΧΟΛΙΑ