Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για την Ναταλία Γερμανού: «Σ’ ευχαριστώ για τα 16 χρόνια αγάπης. Ζήσαμε τόσα πολλά μαζί»

«Όνειρα γλυκά ψυχάκι μου»

26 Οκτωβρίου 2023 12:36
Δύσκολες ώρες για την Ναταλία Γερμανού: «Σ’ ευχαριστώ για τα 16 χρόνια αγάπης. Ζήσαμε τόσα πολλά μαζί»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δύσκολες ώρες περνάει η Ναταλία Γερμανού, καθώς «έχασε» τον καλύτερο τετράποδο φίλο της. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Alpha με ανάρτησή της στα social media, ο σκύλος της, Μίκυ έφυγε από τη ζωή.

Η Ναταλία Γερμανού αποχαιρέτησε τον Μίκυ της, με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Παράλληλα, η Ναταλία Γερμανού είχε πει για τον γάμο του Κασσελάκη με τον Tyler, αυτό που έπρεπε όλοι να πουν.

«Σ’ ευχαριστώ για τα 16 χρόνια αγάπης. Ζήσαμε τόσα πολλά μαζί»

«Μικάκι μου… Σ’ ευχαριστώ για τα 16 χρόνια αγάπης, παιχνιδιού, τρυφερότητας. Ζήσαμε τόσα πολλά μαζί κι εύχομαι να τα χάρηκες όλα… Όνειρα γλυκά ψυχάκι μου. Ξεκουράσου τώρα, Ο Μίκυ μου, 2006-2023» έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

Καρφάρα από την Ναταλία Γερμανού για τον Κώστα Τσουρό: «Έφυγε ένας, πήγε να κάνει δική του εκπομπή... φτάνει τώρα» (Video)

Καρφάρα έριξε η Ναταλία Γερμανού για τον Κώστα Τσουρό. Συγκεκιρμένα, πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου 23/9 η Ναταλία Γερμανού για έκτη χρονιά στο «Καλύτερα δε Γίνεται». Επίσης, "κάγκελο" έμεινε η Μαρία Ιωαννίδου με μία φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού.

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, η κάμερα της εκπομπής “I Love Sou Kou” συνάντησε της παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της η οποία μίλησε για το άγχος, τον ανταγωνισμό με τον Κώστα Τσουρό αλλά και το ενδεχόμενο κάποιος άλλος συνεργάτης να κάνει ένα αντίστοιχο τηλεοπτικό βήμα.

«Εγώ ομολογώ ότι είχα πάρα πολύ άγχος για τη σημερινή πρεμιέρα, το είπα κιόλας στο ξεκίνημα. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, το άγχος παραμένει τουλάχιστον για την πρώτη ώρα. Μετά νομίζω χαλαρώσαμε», δηλώνει η Ναταλία Γερμανού στην κάμερα του «I Love Σου Κου».

«Με αυτή την ομάδα θα μπορούσα να αντέξω τηλεόραση για πολλά χρόνια ακόμα. Όταν πετύχει η χημεία, όταν δέσουν τα υλικά, δεν θες να τα χαλάσεις», τονίζει η παρουσιάστρια.

«Έφυγε ένας, πήγε να κάνει δική του εκπομπή... φτάνει τώρα»

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου στο ενδεχόμενο κάποιος ακόμη από τους συνεργάτες της – όπως έκανε φέτος ο Κώστας Τσουρός – να φύγει από την εκπομπή για να παρουσιάσει στο άμεσο μέλλον κάτι δικό του, η Ναταλία Γερμανού γέλασε με νόημα και σημείωσε χαριτολογώντας:

«Δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ-Γιαννιού. Τελείωσε, έφυγε ένας, πήγε να κάνει δική του εκπομπή… φτάνει τώρα! Μετά από 5 χρόνια ο άλλος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share