Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Μαρία Ιωαννίδου: «Αγνώριστη! Η Ναταλία είναι; Έχει μία μανία με...» - "Έμεινε κάγκελο" με φωτογραφία της Γερμανού (Video)

«Δεν βλεπόμαστε με τη Ναταλία. Εγώ θέλω. Μάλλον δεν θέλει εκείνη. Τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά»

13 Σεπτεμβρίου 2023 13:46
Μαρία Ιωαννίδου: «Αγνώριστη! Η Ναταλία είναι; Έχει μία μανία με...» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

"Κάγκελο" έμεινε η Μαρία Ιωαννίδου με μία φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού. Συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, MEGA Καλημέρα για τον Φρέντυ Γερμανό, αλλά και τη Ναταλία Γερμανού, την ηλικία της και για την σχέση της με τους Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός μίλησε για τον Φρέντυ Γερμανό: «Με αγάπησαν πολύ οι άνδρες. Απ’ όπου περνούσα με κοιτούσαν. Ο Φρέντυ, μου έκανε ακριβά δώρα. Ήμουν η Barbie του Φρέντυ. Απέβαλα και έχασα το παιδί μου». Παράλληλα, δείτε εδώ το αισχρό σχόλιο που δέχτηκε η Ναταλία Γερμανού σε φωτογραφία που ήταν μόλις 5 ετών παιδάκι.

«Αγνώριστη! Η Ναταλία είναι; Έχει μία μανία με...»

Για τη Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Η Ναταλία έχει πάρει την εξυπνάδα του πατέρα της. Με στεναχωρεί που η Ναταλία δεν παντρεύεται και δεν κάνει παιδί. Δεν βλεπόμαστε με την Ναταλία. Μάλλον δεν θέλει».

Και αποκάλυψε: «Δεν βλεπόμαστε με τη Ναταλία. Εγώ θέλω. Μάλλον δεν θέλει εκείνη. Τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά. Σε πρόθεσή μου να συναντηθούμε δεν είδα ανταπόκριση. Δεν της έχω κάνει τίποτα, αν έχει εκείνη λόγο ρωτήστε την. Της έστειλα το βιβλίο μου, σαφώς δικαιούμουν μία παρουσία του βιβλίου στην εκπομπή της. Δεν πρέπει να την απασχολώ και πάρα πολύ, θυμάται πώς με λένε;».

Σε φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού χωρίς μακιγιάζ που δημοσίευσε το καλοκαίρι, είπε: «Αγνώριστη, έχει μία μανία με τα φίλτρα».

Μεταξύ άλλων η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ο Κιμούλης δεν με βίασε ποτέ. Είναι σπουδαίος ηθοποιός. Δεν πιστεύω ότι ο Φιλιππίδης βίασε καμία. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου ρίχτηκε, αλλά του έδειξα ότι δεν θέλω», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε και για το καινούριο της βιβλίο.

«Είναι μία ιστορία για το δράμα ενός ηθοποιού και χορευτή που δεν ζει πια», είπε.

Για τα… σενάρια για την ηλικία της τέλος, δήλωσε: «Δεν είμαι 80 χρόνων, είμαι άνω των 60».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share