Σασμός: «Αντρέα κάντα όλα λίμπα» – Ο Βασίλης Μπισμπίκης εισέβαλε στη σειρά και στο Twitter έγινε πανικός (photos)

Με αγωνία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον περίμεναν οι φανατικοί τηλεθεατές την πρεμιέρα της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός». Η επιτυχημένη σειρά του Alpha επέστρεψε απόψε Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.
«Αντρέα κάντα όλα λίμπα»
Ο Βασίλης Μπισμπίκης εισέβαλλε στο έργο, υποδυόμενος τον Ανδρέα Βρουλάκη και προκάλεσε πανικό στα σχόλια στο Twitter. Ο ήρωας βγαίνει από την φυλακή και αναμένεται να φέρει ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών.
Σασμός: «Ερμηνειάρα Μαριλίτας! Μας πέθανε. Είναι θεά η γυναίκα» – Οι κραυγές της Βασιλικής τσάκισαν το Twitter (photos)
Με τυμπανοκρουσίες και στρωμένα κόκκινα χαλιά υπoδέχτηκε το Twitter την πρεμιέρα του Σασμού στον Alpha. Η σειρά φαινόμενο επέστρεψε και χωρίς καθυστέρηση χάρισε επικές ερμηνείες.
Όπως αυτή της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Ο Νικηφόρος πήρε να δει τη μητέρα του μετά το τροχαίο της στο νοσοκομείο και όταν εκείνη τον ρώτησε πού είναι ο Μαθιός η απάντησή του την τσάκισε.
Διαβάστε επίσης: Η Μάγισσα: «Υπερπαραγωγή! Υποκλίνομαι και είναι ακόμα η αρχή. Υπέροχη Έλλη Τρίγγου» – «Βροχή» τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter (photos)
«Ερμηνειάρα Μαριλίτας! Μας πέθανε. Είναι θεά η γυναίκα»
«Έκανα το χρέος μου, για το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν τον αποτελείωσα». Τα ουρλιαχτά της Βασιλικής ήταν ένα από τα highlights του επεισοδίου με τους χρήστες του Twitter να χειροκροτούν την ηθοποιό για το ταλέντο της.






0 ΣΧΟΛΙΑ