Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

MasterChef 5 - "Έξαλλη" η Ανούς με την Μαρίνα: "Είναι κακό και βρώμικο αυτό που έκανε" (video)

Την "κάρφωσε" κανονικά

5 Μαρτίου 2021 22:49
MasterChef 5 -
Από Βασίλης Κατσιαούνης

MasterChef 5: Με μεγάλες εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 και ειδικά ανάμεσα στις δύο ομάδες με τις αλλαγές που γίνονται.

Σημειώνεται ότι ένας από τους προηγούμενους διαγωνιζόμενους της εκπομπής μαγειρικής φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Συγκεκριμένα μία ένταση υπάρχει με την Ανούς απέναντι στη Μαρίνα σχετικά με την μεταφορά της στην μπλε ομάδα όπου χαρακτήρισε "βρώμικη" την κίνηση αυτή.

Μεγάλες εξελίξεις στο παιχνίδι.

MasterChef 5: Το ξέσπασμα της Ανούς

Ειδικότερα στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Ανούς δε δίστασε να «καρφώσει» με τον δικό της τρόπο για τη Μαρίνα για τον λόγο για τον οποίο την έστειλε στους Μπλε, χαρακτηρίζοντας κακή και βρώμικη τη στάση της.

«Είναι πιθανό να με έστειλε στους Μπλε, επειδή δεν κάνω τόση παρέα με τη Μαρίνα όσο οι υπόλοιποι», είπε η Ανούς απαντώντας στην ερώτηση των κριτών για την ανταλλαγή της.

Η Μαρίνα διαφώνησε και είπε πως ήταν αναγκαστικό να διώξει δύο άτομα, παρόλο που είναι στο ίδιο δωμάτιο και κάνουν παρέα.

Αναλυτικά τα σχόλια της Ανούς για τη Μαρίνα στο MasterChef

Η Ανούς ακούγοντας τις δηλώσεις της και μιλώντας αργότερα στην κάμερα είπε: «Δεν μπορώ να ακούω πράγματα που δεν πιστεύω. Το να θέτει πράγματα τα οποία δεν ισχύουν, είναι κακό και βρώμικο».

Δείτε το βίντεο:

MasterChef 5: Στα «μαχαίρια» Ηρώ και Μαρίνα - «Δεν ήρθε να με αντιμετωπίσει…»

Μια κόντρα ξέσπασε σήμερα στο MasterChef ανάμεσα στην Μαρίνα και την Ηρώ, όταν η δεύτερη προκάλεσε με τον τρόπο της την παίκτρια.

Στις ομάδες, αρχηγός της κόκκινης βγήκε ο Αντώνης και της Μπλε η Ηρώ η οποία φάνηκε πως θα ήθελε για αντίπαλο την Μαρίνα ώστε να την αντιμετωπίσει face to face όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

MasterChef 5: Η κόντρα Ηρούς-Μαρίνας και οι αρχηγοί

Μάλιστα η Ηρώ, αυτοπροτάθηκε για την θέση του αρχηγού κάτι που δεν άρεσε σαν κίνηση στη Μαρίνα, που νωρίτερα είχε έναν ακόμη καβγά, και δεν θέλησε να αλλάξει την γνώμη της ομάδας της στην επιλογή αρχηγού.

 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share