Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

Θρίαμβος: Ανακοινώθηκαν τα χαρμόσυνα στην Σία Κοσιώνη!

Ευχάριστα νέα!

18 Σεπτεμβρίου 2019 10:13
Θρίαμβος: Ανακοινώθηκαν τα χαρμόσυνα στην Σία Κοσιώνη!

Τα χαρμόσυνα νέα ανακοινώθηκαν στην Σία Κοσιώνη! Θρίαμβος...

Ο λόγος φυσικά για τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία έφεραν χαρά και στον ΣΚΑΙ αλλά και στην παρουσιάστρια.

Το βράδυ της Τρίτης (17/09) το δελτίο ειδήσεων του καναλιού έκανε 13,5%, με τους ιθύνοντες του σταθμού, να δηλώνουν ικανοποιημένοι, γιατί αρχικά, τα νούμερα τηλεθέασης ξεπερνούν αυτά του ant1 και του Νίκου Χατζηνικολάου, και δεύτερον είναι πολύ καλύτερα απ ότι ήταν την προηγούμενη σεζόν.

Κοσιώνη τηλεθέαση

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα:

Δελτία ειδήσεων
ΑΝΤ1: News, 12,5
ALPHA: Νews, 21,1
STAR: News, 18,2
ΣΚΑΙ: News, 13,5
OPEN: News, 5,3

Ριζικές αλλαγές για την Σία Κοσιώνη! Η επίσημη ανακοίνωση!

Ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από την Σία Κοσιώνη! Ριζικές αλλαγές!

Φυσικά και αναφερόμαστε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ που αλλάζει ώρα! Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη είναι συνυφασμένη με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 19.30, καθώς το παρουσιάζει εδώ και χρόνια. Η νέα σεζόν όμως έφερε αλλαγές. Βρήκαμε το συνολάκι της Σίας Κοσιώνη με μόλις 29,95 ευρώ!

Όπως αποκάλυψε μέσω Instagram, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού άλλαξε ώρα από την Δευτέρα και πλέον ξεκινάει στις 19:50, ενώ μάλιστα για να το θυμίσει στους followers της,ανέβασε και story.

Σία Κοσιώνη ΣΚΑΙ

"Παγώνουν τα συναισθήματά μου!" Αποκάλυψη σοκ από την Σία Κοσιώνη!

Σε μια αποκάλυψη σχετικά με τη δουλειά της προχώρησε η Σία Κοσιώνη λέγοντας πως τα συναισθήματά της...παγώνουν!

Η Σία Κοσιώνη πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα το πρώτο Σαββατοκύριακο των εκλογών, βρέθηκε καλεσμένη σε μια εκπομπή τελείως διαφορετική από αυτές που τη βλέπουμε συνήθως. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, βρέθηκε στην εκπομπή του Δημήτρη Σκαρμούτσου "Food n' Friends". Δημόσια εξομολόγηση από τη Σία Κοσιώνη!

Ο σεφ πριν ξεκινήσει τη μαγειρική του, προχώρησε σε κάποιες ερωτήσεις! Μία από αυτές ήταν το πως η παρουσιάστρια καταφέρνει να μη χάνει την ψυχραιμία της στο δελτίο ειδήσεων όλα αυτά τα χρόνια.

"Κάνοντας όλα αυτά τα χρόνια,αυτή τη δουλειά,κατάλαβα ένα πράγμα. Ότι υπάρχουν τομείς της προσωπικότητάς μας, τους οποίους τους εκπαιδεύουμε κανονικά. Δηλαδή εγώ είμαι ένας πολύ πράος, πολύ ήρεμος, πολύ συναισθηματικός, πολύ ευαίσθητος άνθρωπος στην καθημερινότητά μου, στη ζωή μου. Ακριβώς το αντίθετο είμαι στη δουλειά μου. Είμαι φοβερά ψύχραιμη, φοβερά τετράγωνη, δύσκολα θα χάσω τον έλεγχο και την ψυχραιμία. Παγώνουν τα συναισθήματα. Δεν υπάρχει τίποτα.Κάνω αυτό το πράγμα", είπε η Σία Κοσιώνη!

Δείτε όλο το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Σία Κοσιώνη: Αυτή είναι η ηλικία της και δεν θα μπορείτε να το πιστέψετε!

Η Σία Κοσιώνη είναι μια πετυχημένη δημοσιογράφος, αλλά και μια εξαιρετική σύζυγος και μαμά.

Η δημοσιογράφος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, μπορεί να έχει ένα σωρό υποχρεώσεις, ωστόσο όπως έχει πει και η ίδια τα σαββατοκύριακα αφιερώνεται εξ ολοκλήρου στην οικογένειά της. Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει η Σία Κοσιώνη!

Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πόσο χρονών είναι η Σία Κοσιώνη;

Η δημοσιογράφος είναι 38 ετών! Ναι, καλά ακούσατε...

Είναι μια γυναίκα που προσέχει πάντα τον εαυτό της, καθώς πάντα βγαίνει περιποιημένη από το σπίτι της.

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share