Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δημόσια εξομολόγηση από τη Σία Κοσιώνη!

Δεν χάνει ποτέ το χιούμορ της!

7 Σεπτεμβρίου 2019 10:39
Δημόσια εξομολόγηση από τη Σία Κοσιώνη!

Τι και αν έχει γυρίσει από διακοπές η Σία Κοσιώνη δείχνει πως είναι μια γυναίκα που δεν χάνει ποτέ το χιούμορ της! Μάλιστα γνωρίζετε για τη... δημόσια εξομολόγηση που έκανε πρόσφατα;

Η παρουσιάστρια πριν λίγες ημέρες, πόσταρε μια φωτογραφία της από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ όπου έκανε την... πρώτη πλακίτσα της φετινής σεζόν! Σε πελάγη ευτυχίας η Σία Κοσιώνη: Η ευχάριστη είδηση και η δημόσια παραδοχή!

Η φωτογραφία ήταν αρκετά... μουτρωμένη και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την Σία Κοσιώνη!

"Και μού’ λέγε ο Παντελής απο το κοντρόλ λίγο πριν το δελτίο «γέλα ρε παιδι μου λίγο»! Χαμπάρι εγώ... #backstage #photoshooting #controlroom #colleagues #mycolleagues #smile #skai #skainews", ανέφερε χαρακτηριστικά η κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΙ!

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

"Μετακομίζει" η Σία Κοσιώνη!

"Μετακομίζει" η Σία Κοσιώνη και εμείς σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Όχι, δεν αλλάζει κατοικία! Ο λόγος για το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες θα προβάλλεται στις 19:50. Μάλιστα, το κενό που υπήρχε από τις 17:00 μέχρι τις 18:00 θα καλυφθεί από την τουρκική σειρά "Φτερωτός θεός". Το μεγάλο ψέμα για την Σία Κοσιώνη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο!

Με βάση αυτό το δεδομένο τα δύο τηλεπαιχνίδια, το "Boom" με τον Σάκη Τανιμανίδη και το "Guess my age" με τον Γιώργο Λιάγκα θα προγραμματιστεί για back to back μετάδοση μετά τις 18:00, παραδίδοντας έτσι τη σκυτάλη στην ενημέρωση και τη Σία Κοσιώνη λίγο πριν τις 20:00.

Η αλλαγή ώρας του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ αναμένεται να υλοποιηθεί από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Μεγάλη μάχη για την Σία Κοσιώνη: Παλεύει για το θαύμα!

Τι και αν πέρσι το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με την Σία Κοσιώνη έφτασε να σημειώνει μέχρι και 5%, η παρουσιάστρια δίνει μια μεγάλη μάχη και αγγίζει το θαύμα!

Φέτος επιστρέφει δυναμικά, έχει κλείσει ήδη μια εβδομάδα από την επιστροφή της στα πάνελ και ετοιμάζεται για την μεγάλη μάχη! Τα ποσοστά της κυμαίνονται γύρω στο 13 με 14% με τον Αντώνη Σρόιτερ και τον Alpha να βρίσκονται στην κορυφή με ένα ποσοστό γύρω στο 18 με 19%!

Όσο για την δεύτερη θέση εκεί είναι ο ΑΝΤ1 με την Ρίτσα Μπιζόγλη με ποσοστά κοντά στο 15%! Ωστόσο από την επόμενη εβδομάδα η μάχη θα γίνει μεγαλύτερη με τον Νίκο Χατζηνικολάου να επιστρέφει και να παίρνει τη θέση της!

Ωστόσο, όπως και να έχει, η Σία Κοσιώνη αγγίζει κάτι που μέχρι πριν λίγους μήνες μπορούσε να χαρακτηριστεί θαύμα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share