Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σε πελάγη ευτυχίας η Σία Κοσιώνη: Η ευχάριστη είδηση και η δημόσια παραδοχή!

Τρισευτυχισμένη!

26 Αυγούστου 2019 08:36
Σε πελάγη ευτυχίας η Σία Κοσιώνη: Η ευχάριστη είδηση και η δημόσια παραδοχή!

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έφτασε στο χώρο της ορκωμοσίας με τη σύζυγό του, δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, που είχε στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά τους, Δήμο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης κρατούσε από το χέρι του την κορούλα του, ενώ προπορεύονταν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του. «Ευχαριστώ την οικογένειά μου. Μου στάθηκαν στα δύσκολα», είχε δηλώσει ο Κώστας Μπακογιάννης, μόλις έγινε γνωστή η νίκη του στις δημοτικές εκλογές 2019.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος, στο οποίο ορκίζεται δήμαρχος Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης. Είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Αθηναίων δεν ορκίζεται στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά, αλλά στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος.

Ο κ. Μπακογιάννης έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση, καθώς ήθελε ουσιαστικά και συμβολικά να δείξει ότι από την πρώτη στιγμή των καθηκόντων του θα δώσει τη μάχη της καθημερινότητας στην πόλη, όχι μόνο στο κέντρο αλλά και στις 129 γειτονιές των επτά Δημοτικών Κοινότητων της Αθήνας.

Κι επίσης γιατί η Ακαδημία Πλάτωνος είναι μία από αυτές τις γειτονιές που εκτός από τα μεγάλα τους προβλήματα έχουν κρυμμένους θησαυρούς, σύγχρονους αλλά και ιστορικούς, που στόχος είναι αναδειχθούν αλλάζοντας την εικόνα της πόλη.

Σία Κοσιώνη: Ήρθε η ώρα του αποχωρισμού για την παρουσιάστρια!

Η ώρα του αποχωρισμού ήρθε για την Σία Κοσιώνη! Τι εννοούμε;

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, θα πρέπει να αποχαιρετίσει τον ήλιο και τη θάλασσα και να επιστρέψει στην Αθήνα! Ο λόγος; Σία Κοσιώνη: Από του χάρου τα δόντια,γλίτωσε η παρουσιάστρια!

Μα φυσικά η επιστροφή της στο πλατό του καναλιού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Σία Κοσιώνη από την Δευτέρα θα πρέπει να αποχωρίζεται για αρκετές ώρες πάλι τον γιο της, Δήμο, αφού επιστρέφει στις επάλξεις για την ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού.

Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει η Σία Κοσιώνη!

Η Σία Κοσιώνη έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τον Κώστα Μπακογιάννη...Πέρα όμως από αυτό είναι και επαγγελματίας στον χώρο της δουλειάς της.

Σοβαρή και πάντα μετρημένη στις κινήσεις της. Φυσικά όλοι γνωρίζουμε τις σπουδές της πάνω στην δημοσιογραφία.Δεν σταματά όμως εκεί ,αφού πέρα από αυτό έχει κάνει και κάποιες άλλες σπουδές που είναι άγνωστο στους περισσότερους...

Αποφοίτησε λοιπόν από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη Θεσσαλονίκη άρχισε και τη σταδιοδρομία της μέσω του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και του τύπου. Εδώ να σας θυμίσουμε πως ήταν μικρή!

Σπούδασε όμως και οικονομικά στο London School of Economics και πραγματοποίησε μεταπτυχιακό με θέμα "New Media, Information and Society".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share