Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

Κράτα μου το χέρι: Η Αζρά πριν από την δίκη...

Καταιγιστικές εξελίξεις!

3 Σεπτεμβρίου 2019 10:30
Κράτα μου το χέρι: Η Αζρά πριν από την δίκη...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις (3/9) στην σειρά του Alpha tv, «Κράτα μου το χέρι». Τι κάνει η Αζρά πριν την δίκη για τον αδερφό της;

Κάνει τα πάντα για να τον πάρει κοντά της και δεν υποκύπτει στις απειλές της Σουμρού!

Κράτα μου το χέρι: Η Αζρά πριν από την δίκη...
Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 48
Πριν από τη δίκη, η Αζρά πλησιάζει τον αδελφό της, τον Μερτ. Έτσι, ενισχύεται η ελπίδα της να κερδίσει τη δίκη και να πάρει τον αδελφό της από τα χέρια της Σουμρού.

Η Αζρά, ο Τζενκ και η κυρία Φεριντέ, εμπιστεύονται τον Καντίρ σε αυτό το θέμα. Εν τω μεταξύ, ο Καντίρ δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του και αρχίζει να δένεται περισσότερο με τη Μελίς.

Η κόρη μου: Ο Ντεμίρ νιώθει απογοητευμένος και ανήμπορος!

Ο Ντεμίρ νιώθει απογοητευμένος και ανήμπορος,όπως θα δούμε σήμερα στην σειρά του ΣΚΑΙ, «Η κόρη μου». Τι συνέβη; Εξελίξεις σοκ 3/9.

Διαβάστε το επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση...

Η κόρη μου: Ο Ντεμίρ νιώθει απογοητευμένος και ανήμπορος!

Επεισόδιο 66
Μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειας του Ντεμίρ και την πρόταση γάμου που έκανε στη Τζαντάν, η οικογενειακή γαλήνη φαίνεται πως έχει επιστρέψει οριστικά για την Οϊκιού. Όμως η αγάπη δεν αρκεί για να αγοραστούν όλα αυτά που θέλει να προσφέρει ο Ντεμίρ στην οικογένειά του. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν ο Ντεμίρ χάνει τη δουλειά του στο μεζεδοπωλείο. Η Οϊκιού, προσπαθώντας να βοηθήσει οικονομικά τον πατέρα της, φέρεται απερίσκεπτα και παρασύρει σε περιπέτειες τον Μερτζάν και την Ιλάιντα. Και μπορεί και αυτή η περιπέτεια να λήγει με αίσιο τέλος, όμως ο Ντεμίρ νιώθει πιο απογοητευμένος και ανήμπορος από ποτέ.

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share