Τέλος ο Γιώργος Παπαδάκης!

Αντίο στον ΑΝΤ1 λέει ο Γιώργος Παπαδάκης εμείς σας έχουμε τα ονόματα αυτών που παίρνουν τη θέση του! Ποιοι είναι;
Όχι, όχι δεν φεύγει για πάντα από το κανάλι μην τρομάζετε! Απλά το “Καλημέρα Ελλάδα” θα ρίξει αυλαία για το καλοκαίρι! Μάλιστα, το κανάλι είναι τόσο ευχαριστημένο με την συνεργασία του που του ανανέωσε και το συμβόλαιο για χρόνια!
Αλλά για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα! Όσο λείπει ο παρουσιαστής κάποιος πρέπει να καλύψει το κενό του και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το κανάλι βρήκε ήδη τα πρόσωπα που θα το κάνουν αυτό!
Σύμφωνα με πηγές, έγκυρες, την Δευτέρα στις 15 Ιουλίου πρεμιέρα θα κάνει μια νέα εκπομπή που στο τιμόνι της παρουσίασης θα έχει τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτης Στάθης!
Πρόκειται για το «Καλοκαίρι μαζί στις 7» που θα έχει διάρκεια από τις 07:00 έως τις 11:00 το πρωί.
Την αρχισυνταξία, μάλιστα, της εκπομπής έχει αναλάβει η Ντόρα Κουτροκόη, πρώην συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη.
Γιώργος Παπαδάκης: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Το διαζύγιο της χρονιάς!
Όχι δεν χώρισε ο Γιώργος Παπαδάκης! Ίσα ίσα ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είναι τρελά ερωτευμένος με την σύζυγό του και όπου σταθεί και όπου βρεθεί αυτό λέει!
Ωστόσο πριν από λίγα χρόνια και όταν έσκασε ο χωρισμός της χρονιάς ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκακαι την Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Παπαδάκης έμεινε κάγκελο! Βλέπετε είναι πολύ καλός φίλος και με τους δύο συναδέλφους του!
Τότε, όπως συνηθίζει ο Γιώργος Παπαδάκης πήρε στα χέρια του και διάβασε και σήμερα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, σχολιάζοντας τα θέματα τους.
όταν έφτασε στο πρωτοσέλιδο της Espresso σχολίασε την μεγαλοψυχία και τη γενναιοδωρία της Μαίρης Χρονοπούλου να αφήσει το σπίτι της στο «Χαμόγελο το παιδιού», αλλά δεν μπορούσε να παραλείψει τον τίτλο που βρισκόταν ακριβώς από πάνω και αφορούσε στο χωρισμό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.
«Και …«Γιατί χώρισαν Λιάγκας – Σκορδά», ένα θέμα που ας το διαχειριστούν τα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο για τα παιδιά τους» αρκέστηκε να πει ο Γιώργος Παπαδάκης σεβόμενος το πρώην ζευγάρι στο οποίο επί χρόνια παρέδιδε την σκυτάλη στον ΑΝΤ1 και κατά το ήμισυ συνεχίζει να το κάνει.






0 ΣΧΟΛΙΑ