ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Survivor – Μεγάλη αποκάλυψη: Ο Πάνος Αργιανίδης ξεσκεπάζει το αληθινό πρόσωπο της Βαλαβάνη! (Video)

Survivor – Μεγάλη αποκάλυψη: Ο Πάνος Αργιανίδης ξεσκεπάζει το αληθινό πρόσωπο της Βαλαβάνη! (Video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Δεν έχει σταματημό για ακόμα μια φορά ο Πάνος Αργιανίδης στους σχολιασμούς του. Μετά τον Μάριο Πριάμο Ιωαννίδη και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο σειρά πήρε η Ευριδίκη Βαλαβάνη αλλά αυτή την φορά με…θετικά σχόλια.

Ο Μάνατζερ ράγκμπι, δήλωσε πως η Ευριδική ακολουθεί μια στρατηγική και πως έιναι παρεξηγημένη. Έχει τον ρόλο της Bitch, επειδή είναι αθλητικογράφος και έχει μάθει να κάνει ανδρικούς σχολιασμούς. 

Ωστόσο όπως είπε είναι αληθινή και ότι θέλει να πεί στο λεει, μάλιστα είπε πως στην αρχή δεν τον συμπαθούσε και του το είχε πει αλλά πως στη συνέχεια άλλαξε γνώμη για εκείνον.

 

Δείτε στο βίντεο όσα είπε:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Xm7hS1mffwY[/youtube]

Τι θα δούμε την Κυριακή! Φωτιές άναψε η αποχώρηση Τσανγκ! Βαράνε διάλυση οι Μαχητές;

Πράγματα και θαύματα έχουμε να παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Κυριακής. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες που φυσικά διαβάζετε μόνο στο athensmagazine.gr το επόμενο επεισόδιο του παιχνιδιού θα είναι συγκλονιστικό όχι μόνο σε επίπεδο ανταγωνιστικό αλλά και σε επίπεδο ίντριγκας και δολοπλοκίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 5 tips για να πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα χωρίς γυμναστική!

Πάμε λοιπόν να ξεδιπλώνουμε το επεισόδιο της Κυριακής. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα παρακολουθήσουμε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι στίβου μάχης. Ξέρουμε ότι όσο περνάνε η μέρες τα παιχνίδια θα δυσκολεύουν.

Στο επίπεδο της ίντριγκας και των συμμαχιών θα γίνει σκοτωμός στους μαχητές!!! Δεν ξέρουμε αν η παραγωγή του survivor θα σας δείξει τους τσακωμούς Σπαλιάρα Βασαλου οπως σας αποκαλύψαμε εχθές (διαβάστε εδώ)

Η τον χαμό του Μάριου με τον Μισθοφόρο! Εχθές με αποκλειστικό μας ρεπορτάζ σας περιγράψαμε τι ακριβως εγινε μόλις έκλεισαν οι κάμερες και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι δυο παίχτες που ειναι και αρχηγοί στις 2 κλίκες των μαχητών. (Διαβάστε εδώ)

Σήμερα όλοι στο διαδίκτυο και λεγόμενα σοβαρά site αναπαράγουν αυτά τα 2 αποκλειστικά μας θέματα αλλά δεν αναφέρουν πηγή του ρεπορτάζ. Δεν τρέχει τίποτα, όλοι ξέρουν ότι το athensmagazine.gr σας δίνει το καλύτερο ρεπορτάζ για ότι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο στο προσκήνιο και το παρασκήνιο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Γιατρός δολοφόνησε μέσα στο Ιπποκράτειο γυναίκα, η οποία ήταν αγνοουμένη εδώ και 10 μέρες!

Την Κυριακή λοιπόν στους μαχητές θα έχουμε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Τα πράγματα η θα μπουν στη θέση τους η θα γίνει κόλαση!

πηγη: YOUWEEKLY

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου