Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor Παρασκήνιο: Μάριος και μισθοφόρος σκοτώθηκαν μετά την αποχώρηση Τσανγκ! Ακούστηκαν βαριά λόγια... (Video)

4 Μαΐου 2017 10:18
Survivor Παρασκήνιο: Μάριος και μισθοφόρος σκοτώθηκαν μετά την αποχώρηση Τσανγκ! Ακούστηκαν βαριά λόγια... (Video)

Εμείς το περιμέναμε, στο athensmagazine.gr, ότι η αποχώρηση του Τσανγκ θα πυροδοτούσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο στρατόπεδο των Μαχητών. Αυτά, όμως, που έγιναν μετά τη χθεσινή αποχώρηση του Τσανγκ, πραγματικά μας εξέπληξαν κι εμάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο πρωτότυπο που έχετε δει: Ξενοδοχείο - κοντέινερ που μεταφέρεται σε διαφορετικές περιοχές! (photos)

Δεν ακούστηκαν απλά βαριές εκφράσεις μεταξύ του Μάριου και του μισθοφόρου. Οι δύο παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, εξαιτίας της ειρωνικής συμπεριφοράς του μισθοφόρου και υπονοουμένων που άφησε μετά την αποχώρηση του Κινέζου.

Πάμε, όμως, να δούμε το ρεπορτάζ στην αρχή, για να φτάσουμε και στο ζουμί. Έχετε αντιληφθεί όλοι, ότι πλέον ο μισθοφόρος ευθέως προσπαθεί να κάνει κολεγιά με τους Διιάσημους, έχοντας πάντα στο πλευρό του τη Σάρα και την Ελισάβετ. Για του λόγου το αληθές δείτε το συγκεκριμένο λινκ.

Μάλιστα, ο Βασάλος τον έχει κατηγορήσει ευθέως για στρατηγική στο παιχνίδι σε σχέση με την ομάδα των Μαχητών. Για του λόγου το αληθές δείτε το συγκεκριμένο λινκ.

Με όλα αυτά στην ατμόσφαιρα, ο μισθοφόρος χθες έκανε μία κίνηση την ώρα που έφευγε ο Τσανγκ, που σχολιάστηκε ως ειρωνική, προδοτική και απαράδεκτη. Ήταν η κίνηση που άναψε φωτιές στο στρατόπεδο των Μαχητών:

Και τώρα, ετοιμαστείτε για το ζουμί της ιστορίας! Με το που έφυγε ο Τσανγκ και τους χαιρέτισε όλους, οι Μαχητές αποχωρούν από τον χώρο του Συμβουλίου κι εκεί έξω, λίγο πριν μπουν στη βάρκα για να πάνε στις παραλίες τους, έγινε...

Δείτε την αποκαλυπτική συνέχεια εδώ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share