Survivor: Τι ακριβώς συμβαίνει με τα spoiler και τις πληροφορίες που έχει το Athensmagazine.gr!

Αγαπητοί φίλοι, έχουμε δεχτεί από το απόγευμα εκατοντάδες μηνύματα για να βγάλουμε διαρροή για το τι θα συμβεί σήμερα στο αγώνισμα.
Είναι πολλοί φίλοι που έχουν γράψει από μόνοι τους με μηνύματά τους, κάτω από τα θέματα του athensmagazine.gr, διάφορα που γράφονται στα social media.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ήρθε το τέλος λίγο απότομα”: Συγκλονίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης για το πρόβλημα υγείας του!
Εμείς, επειδή έχουμε μία φήμη και επειδή το athensmagazine,gr όταν γράφει διαρροή είναι πάντα διπλοτσεκαρισμένη η πηγή του, δεν μπορούμε να γράφουμε πράγματα με βάση φήμες.
Η μοναδική διαρροή που είχαμε για το σημερινό αγώνισμα είναι για την αποχώρηση και μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.
Άλλη διαρροή από σοβαρή πηγή δεν έχουμε και μάλιστα σας αποκαλύπτουμε μια πληροφορία που δεν θα διαβάσετε αλλού! Ότι η παραγωγή του Survivor κυνήγησε όλους τους ανθρώπους που μας έδιναν το ρεπορτάζ και πολλοί από αυτούς κινδύνεψαν να χάσουν τη δουλειά τους.
Ο στόχος μας, σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν να βλάψουμε απολύτως κανέναν με τις διαρροές που βγάζαμε και γι’ αυτό δεν πιέσαμε κανέναν να μας δώσει εσωτερική πληροφορία, παρά μόνο εκείνους που μπορούσαν να πάρουν το ρίσκο.
Πιστεύουμε ότι από την ερχόμενη Κυριακή θα ξαναμπούμε δυναμικά στο παιχνίδι των spoiler. Λίγη ψυχραιμία και λίγη υπομονή και να μας έχετε εμπιστοσύνη, πως ό,τι γράφουμε είναι καρατσεκαρισμένο…!






0 ΣΧΟΛΙΑ