Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor διαρροή : Όλη η αλήθεια για το ποιος θα αποχωρήσει σημερα και τα "μαγειρέματα" που ετοιμάζουν για να μην χάσουν σε τηλεθέαση! Παρασκήνιο

3 Μαΐου 2017 09:38
Survivor διαρροή : Όλη η αλήθεια για το ποιος θα αποχωρήσει σημερα και τα

Αγαπητοί φίλοι του Athensmagazine.gr και σήμερα σας έχουμε ένα καυτό και αποκλειστικό ρεπορτάζ, ένα ρεπορτάζ που δεν θα διαβάσετε σε κανένα άλλο site, ένα ρεπορτάζ που προέρχεται μέσα από την πηγή της ιστορίας του Survivor, δηλαδή κατευθείαν από τον Άγιο Δομίνικο!

Εκεί βρίσκεται το στρατηγείο της παραγωγής του Survivor, η διευθυντική ομάδα που ουσιαστικά προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει το παιχνίδι στο μυαλό και το ενδιαφέρον του κόσμου .

Μπροστά σε αυτό το δεδομένο υπάρχουν πολλά που γίνονται στο παρασκήνιο του παιχνιδιού και υπάρχουν και πολλές φορές δεύτερες σκέψεις έτσι ώστε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού στην Ελλάδα να παραμείνει αμείωτο μέχρι και το μεγάλο φινάλε του τελικού στο Survivor που όπως σας αποκάλυψε σήμερα Αthensmagazine.gr κατά 99% θα γίνει στην παλιά πόλη της Ρόδου.

Πάμε όμως τώρα στο ζουμί του σημερινού ρεπορτάζ που πιστεύουμε ότι έχει απίστευτο ενδιαφέρον καθώς απασχολεί όλους μας! Ποιον επέλεξε το κοινό για να βγει από το παιχνίδι; Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο επικρατέστερος για αποχώρηση με μικρή διαφορά με τον δεύτερο είναι ο πολυτεχνίτης Κινέζος Τσανγκ!

Δεύτερη με μικρή διαφορά όμως είναι η Ελισάβετ και εκτός συναγωνισμού και από τους δύο είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος αποδεικνύεται ότι έχει ένα φανατικό κοινό στην Ελλάδα, το οποίο τον ακολουθεί και δεν πρέπει να ξεχνάμε βεβαίως ότι είναι και ο παίχτης με τις περισσότερες κατακτήσεις στο γυναικείο πληθυσμό.

Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα δεδομένα του ρεπορτάζ και από όλες τις πηγές μας και τον Άγιο Δομίνικο και το απ' την Ελλάδα και την εταιρεία που έχει κάνει την τηλεφωνική ψηφοφορία, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Τσανγκ είναι αυτός που πρέπει να αποχωρήσει σήμερα και είναι αυτός ο παίκτης που ο Τανιμανίδης θα του ανακοινώσει την έξοδο απ' το παιχνίδι.

Κάπου εδώ θα ολοκληρώναμε την έρευνα μας αν δεν υπήρχε κάτι στο παρασκήνιο που... διαβάστε την συνέχεια εδώ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share