Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Κουνήθηκε» το σύμπαν: Μελαχρινή γυναικάρα χορεύει το πιο καυτό τσεφτετέλι που είδατε ποτέ (video)

Αλαλαγμός με το λίκνισμά της!

22 Μαρτίου 2024 17:58
«Κουνήθηκε» το σύμπαν: Μελαχρινή γυναικάρα χορεύει το πιο καυτό τσεφτετέλι που είδατε ποτέ (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε δει και αν έχετε δει τσιφτετέλια μέσω του Athensmagazine.gr, από ηθοποιούς, τραγουδίστριες και μοντέλα μέχρι νύφες, όπως αυτό το τσιφτετέλι της Αναστασίας Γιούσεφ

Η κοπέλα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια μας χάρισε, ίσως, τον πιο καθηλωτικό χορό, αφού το τσιφτετέλι της μάγεψε τον πλανήτη.

Έδωσε «ρέστα» η Ελένη Μενεγάκη: Το καυτό τσιφτετέλι της παρουσιάστριας που έμεινε στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης!

Με ανεβασμένη διάθεση εμφανίστηκε σε παλαιότερη εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη η οποία ξεσήκωσε το κοινό της χορεύοντας τσιφτετέλι κατά τη διάρκεια της ενότητας της μαγειρικής.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια Μενεγάκη ζήτησε από τον Γιώργο Τσούλη να ετοιμάσει μια συνταγή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όχι όμως μια απλή αλλά μια ειδικά σχεδιασμένη ώστε να γίνει εύκολα από μία γυναίκα, αλλά και την ίδια, στο σπίτι της ώστε να ικανοποιηθεί εκείνη και όσοι θελήσει να ευχαριστήσει.

Δείτε το τσιφτετέλι της Ελένης Μενεγάκη στο Athensmagazine.gr:

«Φιδίσιο» τσιφτετέλι νύφης έκανε τον γαμπρό να μερακλώσει - Σήκωσε όλο τον γάμο στο πόδι!

Στον «αέρα» σηκώθηκε όλη η πίστα με το «φιδίσιο» τσιφτετέλι της νύφης, η οποία με τον χορό της μεράκλωσε τον γαμπρό και μετέτρεψε τον γάμο τους σε ένα απέραντο γλέντι.

Ο χορός αυτός, βέβαια, είναι συνηθισμένος στους γάμους, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το ξεφάντωμα δεν είχε προηγούμενο. Αυτό που συνέβη ήταν μοναδικό, με άπαντες τους καλεσμένους να έχουν... ξεσηκωθεί και να χορεύουν ασταμάτητα, ενώ φοβερό ήταν και το «αμαρτωλό» τσιφτετέλι μιας νύφης στο γαμπρό καθώς πέταξε το νυφικό και άφησε τους πάντες «άφωνους»

Η νύφη και ο γαμπρός, φυσικά, ήταν οι πρώτοι που «άναψαν» το γλέντι και οι υπόλοιποι ακολούθησαν, προσφέροντας στο ζεύγος μια βραδιά, που μάλλον δε θα ξεχάσουν ποτέ.

Δείτε το βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share