Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Μας χάλασε το όνειρο: Ο Γκόρντον Ράμσεϊ αποκαλύπτει ποιο πιάτο δεν πρέπει να παραγγείλουμε ποτέ ξανά σε εστιατόριο

Ο διάσημος σεφ ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε

10 Δεκεμβρίου 2023 16:58
Μας χάλασε το όνειρο: Ο Γκόρντον Ράμσεϊ αποκαλύπτει ποιο πιάτο δεν πρέπει να παραγγείλουμε ποτέ ξανά σε εστιατόριο
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ο Βρετανός σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους στον χώρο και η γνώμη του για το φαγητό μετράει και με το παραπάνω.

Έχει πολλά εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, επτά αστέρια Michelin και τώρα αποκάλυψε στην Town and Country Mag το γεύμα που δεν πρέπει ποτέ να παραγγείλουμε σε ένα εστιατόριο. Το πιάτο λοιπόν που δεν πρέπει να παραγγείλουμε όπως είπε ο ίδιος είναι η σούπα της ημέρας.

«Ρωτήστε ποια ήταν η σούπα της ημέρας την προηγούμενη μέρα πριν ρωτήσετε για τη σημερινή σπεσιαλιτέ. Μπορεί να είναι η σούπα του μήνα και όχι της ημέρας».

Ακόμα είπε πως δεν είναι κακό να ρωτάμε του σερβιτόρους για συμβουλές όταν δεν ξέρουμε τι να πάρουμε επειδή: «οι σερβιτόροι συνηθίζουν να δοκιμάζουν τα περισσότερα φαγητά του μενού και μπορούν να δώσουν μια εικόνα ως προς το τι έχει προσθέσει ο σεφ και τι αγαπούν οι περισσότεροι».

Δείτε επίσης: Κορυφαίοι σεφ προτείνουν: Αυτό είναι το τέλειο κομμάτι κρέατος για τον κιμά των μπιφτεκιών σας

Ξεχνάς τα δύο, χορταίνεις μόνο μ' ένα: Το σουβλατζίδικο με τα πιο παραγεμισμένα πιτόγυρα της πόλης

Σε μια πολυσύχναστη και αγαπημένη πλατεία της Αγίας Παρασκευής, βρίσκεται ένα εστιατόριο με εξαιρετικά σουβλάκια - ένα μέρος που αποκαλείται "μοντέρνο σουβλακερί". Το όνομά του, "Milf Grill", προκαλεί αίσθηση και προβοκάρει συζητήσεις. Μπορείς να αναρωτηθείς με την παρέα σου πώς προέκυψε αυτό το όνομα, αλλά κυρίως μπορείς να ενθουσιαστείς από τις νόστιμες και γευστικές επιλογές που προσφέρει.

Στην παραπάνω εικόνα βλέπεις ένα club – o – souvlaki, το οποίο όπως καταλαβαίνει αποτελεί μια παραλλαγή του club sandwitch και αν θες την γνώμη μας, αποτελεί την πιο πετυχημένη εκδοχή αυτού, Δυο πιτόγυρα κομμένα στη μέση με πατατούλες country, σε ένα πιάτο – κόλαση. Αν δεν ήταν αυτός ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις την γνωριμία σου με το «Milf», δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να είναι.

Οι σκεπαστές και οι μερίδες στο «Milf Grill» κλέβουν παραστάσεις και απευθύνονται σε εκείνους που δεν χορταίνουν εύκολα. Στα μεγάλα πλεονεκτήματα του μαγαζιού πάντα, εκτός από την ποικιλία και την ποιότητα, είναι και οι εξαιρετικές τιμές.

Και τώρα πάμε στη μεγάλη έκπληξη. Θα πίστευες ποτέ πως σε ένα σουβλατζίδικο και έχοντας κάνει τις παραπάνω περιγραφές, θα έβρισκες healthy επιλογές σε μεγάλη ποικιλία; Κι όμως, το «Milf Grill, εκτός από το να σε κολάσει, μπορεί να σε διατηρήσει και στη γραμμή σου. Μπιφτέκι γαλοπούλας με κινόα, ένα κινόα super bowl για ενέργεια και πολλές σαλάτες υψηλής θρεπτικής αξίας. Όλα μαζεμένα, για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος.

Το «Milf Grill» ξεχωρίζει για την προσωπικότητα του και δεν θυμίζει σε τίποτα, όλα όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Μήπως πρέπει να το γνωρίσεις καλύτερα;

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share