Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Θυμήσου πως ο,τι βάλεις στον φάκελο, το βάζεις στη...»: Το σκίτσο του Αρκά για τις εκλογές που προκάλεσε χαμό (photo)

Προκάλεσε αντιδράσεις...

21 Μαΐου 2023 16:22
«Θυμήσου πως ο,τι βάλεις στον φάκελο, το βάζεις στη...»: Το σκίτσο του Αρκά για τις εκλογές που προκάλεσε χαμό (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Χαμός έχε προκληθεί από το σκίτσο του γνωστού Αρκά για τις σημερινές εθνικές εκλογές. Παράλληλα, ανατριχίλα είχε προκαλέσει το σκίτσο του Αρκά για τα Τέμπη με το κορίτσι - άγγελο στο διαλυμένο τρένο και το μήνυμα για την «εγκληματικά ακμαία ηλιθιότητα του κράτους»

Συγκεκριμένα, ο σατιρικός σκιτσογράφος σχολιάζει δηκτικά «Θυμήσου πως ο,τι βάλεις στον φάκελο, το βάζεις στη ζωή σου». Κάνοντας έτσι ξεκάθαρη αναφορά στις σημερινές εκλογές. Μάλιστα αρκετοί ήταν αυτοί, οι οποίοι είπαν πως με αυτόν τον τρόπο ο Αρκάς, θέλει να περάσει μήνυμα σχετικά με το ποιο κόμμα να ψηφίσει ο κόσμος.

Δείτε την ανάρτησή του Αρκά και το καυστικό σχόλιο για τις σημερινές εθνικές εκλογές

«Βρε κακομοίρη..»: «Eπίθεση» Πετράκου στον Αρκά για το σκίτσο του με το εμβόλιο

Εν εξάλλω καταστάσει βρίσκεται ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος επιτίθεται ανεξέλεγκτα στους πάντες στα social media, διαδίδοντας τις "ψεκασμένες" απόψεις του περί εμβολίου και κορωνοϊού.

Μετά τις επιθέσεις στον Πάνο Κιάμο και τον Στάθη Δρογώση, ο τραγουδιστής απευθύνεται στον γνωστό σκιτσογράφο Αρκά με αφορμή το σκίτσο του για τα εμβόλια.

Το σκίτσο του Αρκά

Ο Αρκάς επανήλθε στα πολιτικο-κοινωνικά σχόλια, αυτή τη φορά με ανάρτηση κατά των αντιεμβολιαστών.

Συγκεκριμένα, σε σκίτσο που ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο facebook, δημοσίευσε καρέ όπου απεικονίζεται ένας άνθρωπος σε περβάζι ο οποίος αρνείται τη βοήθεια πυροσβέστη έναντι της φωτιάς που καίει το σπίτι του. Εν προκειμένω, με αυτό τον τρόπο ο σκιτσογράφος ήθελε να κάνει μια αλληγορία για να στηλιτεύσει τους αρνητές των εμβολίων κατά της πανδημίας, η οποία όμως δεν έτυχε μόνο θερμής υποδοχής στα σχόλια των χρηστών.

Η πλειοψηφία των αντιδράσεων ήταν θετική, ωστόσο δεν έλειψαν οι αντιδράσεις και η κριτική.

Μεταξύ των σχολιαστών που πήραν θέση ήταν και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος για άλλη μια φορά έκανε λόγο για “πειραματικά σκευάσματα”, εκφράζοντας την “απογοήτευσή” του.

Η απάντηση του τραγουδιστή

«Βρε κακομοίρη..»: «Eπίθεση» Πετράκου στον Αρκά για το σκίτσο του με το εμβόλιο

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share