Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023

Άρρωστος σκύλος μπαίνει σε ιατρείο για να ζητήσει βοήθεια - Η αντίδραση των γιατρών συγκλονίζει (video)

Απίστευτο περιστατικό

29 Μαρτίου 2023 23:33
Άρρωστος σκύλος μπαίνει σε ιατρείο για να ζητήσει βοήθεια - Η αντίδραση των γιατρών συγκλονίζει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκύλος: Ένα συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία όπου ένας σκύλος μπήκε σε ιατρείο και ζήτησε βοήθεια επειδή ήταν άρρωστος.

Σημειώνεται ότι ένας σκύλος δεν θέλει να βγει καθόλου βόλτα με την ιδιοκτήτρια του να τον βγάζει με το ζόρι και αυτός να αντιδρά με αστείο τρόπο.

Σκύλος: Το συγκλονιστικό περιστατικό

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συγκινητικό βίντεο από τη Βραζιλία μ’ έναν αδέσποτο τραυματισμένο σκύλο να μπαίνει σε κτηνιατρική κλινική ζητώντας βοήθεια.

Στις εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο κτηνιατρείο Vet VIP της πόλης Ζουαζέιρο ντο Νόρτε στην πολιτεία Σεαρά της Βραζιλιάς, διακρίνονται δύο πελάτες να περιμένουν με τα σκυλάκια τους αγκαλιά στο χώρο αναμονής, όταν μπαίνει κουτσαίνοντας το αδέσποτο, ελέγχει τον περιβάλλοντα χώρο και κάθεται κοντά στην είσοδο. Η κτηνίατρος, που καθόταν πίσω από τον γκισέ, πλησιάζει το σκυλί κι εκείνο σηκώνει το λαβωμένο πόδι του προς το μέρος της κουνώντας την ουρά του. Η κτηνίατρος διαπιστώνει ότι ένα νύχι είχε μπει στο πόδι της σκυλίτσας και περιποιήθηκε το τραύμα της, ενώ περαιτέρω εξέταση έδειξε ότι το αδέσποτο είχε έναν κακοήθη όγκο στην περιοχή των γεννητικών οργάνων που απαιτούσε χημειοθεραπεία.

Άρρωστος σκύλος μπαίνει σε ιατρείο για να ζητήσει βοήθεια - Η αντίδραση των γιατρών συγκλονίζει (video)

Το σκυλί βρήκε το κτηνιατρείο πιθανώς λόγω της οσμής άλλων ζώων στο χώρο, είπε η κτηνίατρος. «Δεν αιμορραγεί πλέον και δεν δείχνει σημάδια να πονάει. Αντέδρασε καλά στην πρώτη χημειοθεραπεία και θα δούμε πόσες ακόμη θα χρειαστεί. Είναι πολύ καλά, μια έξυπνη σκυλίτσα, πολύ διαφορετική απ’ όταν ήλθε εδώ», πρόσθεσε.

Η κτηνίατρος πήρε στο σπίτι της το σκυλάκι για όσο διάστημα θα αναρρώνει και καθημερινά τη συνοδεύει στην κλινική για τη συνέχεια της θεραπείας του. Η κλινική ξεκίνησε διαδικτυακό έρανο συγκεντρώνοντας 713 δολάρια, πολύ πάνω από το στόχο της, για τα έξοδα θεραπείας του αδέσποτου, που θα δοθεί για υιοθεσία, μόλις αναρρώσει.

Δείτε το βίντεο:

Αυτός ο σκύλος είναι αρκετά ενθουσιασμένος - Ο λόγος που γίνεται αυτό θα σας κάνει να απορήσετε (video)

Σκύλος: Όπως όλοι γνωρίζουμε τα σκυλιά ενθουσιάζονται σχεδόν με τα πάντα όμως στο παρακάτω βίντεο ο συγκεκριμένος σκύλος περιμένει καθημερινά με ανυπομονησία κάτι συγκεκριμένο.

Από την άλλη ένας άλλος σκύλος γυμνάζεται καθημερινά με το αφεντικό του όμως η άσκηση που κάνουν μαζί θα σας εκπλήξει αρκετά.

Σκύλος: Ο λόγος ανυπομονησίας του

Μπορεί οι σκύλοι με τους ταχυδρόμους παραδοσιακά να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση μια σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης έχει δημιουργηθεί.

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό υποδέχεται τον ταχυδρόμο ο σκύλος που πρωταγωνιστεί σε βίντεο που έχει γίνει viral.

Πρόκειται για έναν αυστραλιανό ποιμενικό, ο οποίος σπεύδει στο όχημα του ταχυδρόμου, φέρνοντας την αλληλογραφία στο σπίτι. Το βίντεο έκανε τον γύρο του κόσμου, με τον συμπαθέστατο τετράποδο να κερδίζει τις καρδιές των χρηστών του διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share