Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο σκύλος δεν θέλει να βγει καθόλου βόλτα - Ο τρόπος με τον οποίο το δείχνει θα σας κάνει να γελάσετε αρκετά (video)

Προσπαθεί η ιδιοκτήτρια του να τον πείσει κάπως

13 Μαρτίου 2021 23:01
Αυτός ο σκύλος δεν θέλει να βγει καθόλου βόλτα - Ο τρόπος με τον οποίο το δείχνει θα σας κάνει να γελάσετε αρκετά (video)

Σκύλος: Όπως είναι γνωστό σε όλους μάς οι σκύλοι λατρεύουν τα παιχνίδια, το φαγητό και ειδικά τις βόλτες όπου θέλουν συνεχώς να βγαίνουν όμως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν τις ζητούν αρκετά.

Σημειώνεται ότι ένας σκυλάκος φαίνεται να είναι αρκετά ενθουσιασμένος όταν έρχεται έξω από το σπίτι του ο ταχυδρόμος με αποτέλεσμα να τρέχει προς αυτόν κάθε μέρα.

Σκύλος: Το απίστευτο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Συγκεκριμένα ο σκύλος που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο δεν θέλει καθόλου να βγει για βόλτα με αποτέλεσμα να το δείχνει στο αφεντικό του με ένα αρκετά αστείο τρόπο.

Η Lulu, το γαλλικό μπουλντόγκ, αρνείται να περπατήσει στον διάδρομο ενός ξενοδοχείου, προτιμά να τη σέρνει η ιδιοκτήτριά της. Όμως σύμφωνα και με εκείνη προτιμά να σέρνεται γιατί της αρέσει η αίσθηση που την "ξύνει" το πάτωμα.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Ένας σκύλος και το αφεντικό του γυμνάζονται καθημερινά - Η άσκηση όμως που κάνουν μαζί θα σας εκπλήξει (video)

Σκύλος: Όπως όλοι γνωρίζουμε τα σκυλιά είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου και προφανώς δεν τον αφήνουν από τα μάτια τους και θέλουν να είναι πάντα μαζί του.

Σημειώνεται ότι αυτό φάνηκε και όταν μία γυναίκα πολεμούσε για πολύ καιρό τον καρκίνο με τον σκύλο της να βρίσκεται κάθε λεπτό δίπλα της.

Συγκεκριμένα αυτός ο σκύλος θέλει να κάνει τα πάντα με το αφεντικό του και αυτό φαίνεται μέσα από το ίδιο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθούν.

Σκύλος: Η άσκηση που κάνουν μαζί

Ειδικότερα ως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, ο σκύλος σας μπορεί να σας συντροφεύσει στα πάντα, ακόμα και στην γυμναστική. Εάν βαριέστε να γυμναστείτε μόνοι, υπάρχει λύση: γυμναστείτε παρέα με τον σκύλο σας.

Μπορεί ο Joey να είναι 8 χρονών (56 σύμφωνα με τα ανθρώπινα χρόνια), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε μπορεί να παραμείνει δραστήριος, σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις στο σχοινάκι.

Η ιδιοκτήτριά του, αποφάσισε να του μάθει να γυμνάζεται μαζί της και ο 8χρονος Joey φαίνεται να τα καταφέρνει περίφημα.

Το βίντεο που απεικονίζει τον σκύλο με την ιδιοκτήτριά του να κάνουν σχοινάκι γρήγορα έγινε viral και πολλοί ήταν αυτοί που το είδαν ως πηγή έμπνευσης για να ξεκινήσουν να γυμνάζονται με τα αγαπημένα τους κατοικίδια.

Δείτε το βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share