Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένας σκύλος και το αφεντικό του γυμνάζονται καθημερινά - Η άσκηση όμως που κάνουν μαζί θα σας εκπλήξει (video)

Είναι τέλεια συγχρονισμένοι

8 Μαρτίου 2021 10:19
Ένας σκύλος και το αφεντικό του γυμνάζονται καθημερινά - Η άσκηση όμως που κάνουν μαζί θα σας εκπλήξει (video)

Σκύλος: Όπως όλοι γνωρίζουμε τα σκυλιά είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου και προφανώς δεν τον αφήνουν από τα μάτια τους και θέλουν να είναι πάντα μαζί του.

Σημειώνεται ότι αυτό φάνηκε και όταν μία γυναίκα πολεμούσε για πολύ καιρό τον καρκίνο με τον σκύλο της να βρίσκεται κάθε λεπτό δίπλα της.

Συγκεκριμένα αυτός ο σκύλος θέλει να κάνει τα πάντα με το αφεντικό του και αυτό φαίνεται μέσα από το ίδιο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθούν.

Σκύλος: Η άσκηση που κάνουν μαζί

Ειδικότερα ως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, ο σκύλος σας μπορεί να σας συντροφεύσει στα πάντα, ακόμα και στην γυμναστική. Εάν βαριέστε να γυμναστείτε μόνοι, υπάρχει λύση: γυμναστείτε παρέα με τον σκύλο σας.

Μπορεί ο Joey να είναι 8 χρονών (56 σύμφωνα με τα ανθρώπινα χρόνια), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε μπορεί να παραμείνει δραστήριος, σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις στο σχοινάκι.

Η ιδιοκτήτριά του, αποφάσισε να του μάθει να γυμνάζεται μαζί της και ο 8χρονος Joey φαίνεται να τα καταφέρνει περίφημα.

Το βίντεο που απεικονίζει τον σκύλο με την ιδιοκτήτριά του να κάνουν σχοινάκι γρήγορα έγινε viral και πολλοί ήταν αυτοί που το είδαν ως πηγή έμπνευσης για να ξεκινήσουν να γυμνάζονται με τα αγαπημένα τους κατοικίδια.

Δείτε το βίντεο:

Κάμερα καταγράφει κρυφά τι κάνει ο σκύλος ενώ το μωρό κοιμάται - Στο 0:04 η καρδιά σας θα «λιώσει»

H κίνηση ενός σκύλου, που θεωρείται ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, για ένα μωρό θα σας ζεστάνει την καρδιά, όταν δείτε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα. Ενώ, ένας άνδρας δεν είχε δει τον σκύλο του για 3 ολόκληρα χρόνια! Δείτε την στιγμή που τον ξανασυναντά

Το νεογέννητο μωράκι έχει πέσει για ύπνο στον καναπέ πάνω στην κουβερτούλα του. Βλέποντας πως κοιμάται βαθιά, το λαμπραντόρ το σκεπάζει προσεκτικά προκειμένου να μην κρυώσει, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι είναι ο προσωπικός του φύλακας.

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στο Youtube πριν δύο χρόνια, ωστόσο, μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 9.000.000 προβολές.

Δείτε το βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share