Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024

«Ήμουν χωρισμένος από το σώμα μου. Ήταν σαν να ήμουν στο βασίλειο των πνευμάτων...» - 55χρονος «πέθανε» για λίγα λεπτά και σοκάρει για την μεταθανάτια εμπειρία του (photo)

Ανατρέπει τη θεωρία για το «λευκό φως» - Ανατριχιαστική αληθινή ιστορία

25 Μαρτίου 2023 09:12
«Ήμουν χωρισμένος από το σώμα μου. Ήταν σαν να ήμουν στο βασίλειο των πνευμάτων...» - 55χρονος «πέθανε» για λίγα λεπτά και σοκάρει για την μεταθανάτια εμπειρία του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία σοκαριστική αληθινή ιστορία που διαφέρει από τις συνηθισμένες έκανε ένας 55χρονος άνδρας για την μεταθανάτια εμπειρία που βίωσε, ο οποίος «πέθανε» για λίγα λεπτά λόγω σοβαρής σπάνιας ασθένειας από την οποία έπασχε.

Σύμφωνα με την Mirror, ο άνδρας που ονομάζεται Κέβιν Χιλ υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιακής βαλβίδας τον Ιανουάριο του 2022 και στη συνέχεια διαγνώστηκε με ασβεστοπάθεια. Ενώ, θύελλα αντιδράσεων, έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ανάρτηση μιας Ελληνίδας συζύγου, σχετικά με τον γάμο της και τα θέματα θρησκείας.

«Αυτή είναι μια σπάνια πάθηση με την οποία διαγιγνώσκεται μόνο ένας στους πέντε ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά ο 55χρονος Κέβιν, καθώς είναι μια σοβαρή και ασυνήθιστη ασθένεια, όπου το ασβέστιο συσσωρεύεται σε μικρά αιμοφόρα αγγεία του λίπους και των ιστών του δέρματος.

Ο άνδρας μετά από λίγο καιρό κατέληξε με ακατάσχετη αιμορραγία στο δέρμα του και ειδικά στα πόδια του με αποτέλεσμα να «πεθάνει» για λίγα λεπτά.

«Δεν κοιτούσα κάτω το σώμα μου, αλλά ήμουν χωρισμένος από το σώμα μου. Ήταν σαν να ήμουν στο βασίλειο των πνευμάτων, είχα επίγνωση του τι συνέβαινε, αλλά είχα τόση γαλήνη. Ήξερα ότι αιμορραγούσα. Ήξερα ότι ήταν σοβαρό. Το προσωπικό μπαινόβγαινε συνέχεια για να σταματήσει την αιμορραγία», είπε ο 55χρονος Κέβιν για τη μεταθανάτια εμπειρία του.

Μάλιστα, για την μεταθανάτια εμπειρία που βίωσε, σημείωσε πως δεν είδε κανένα λευκό φως, ούτε άκουσε κάποια φωνή, ενώ τόνισε πως «μετά πήγα για ύπνο και ξύπνησα, ζωντανός και η αιμορραγία είχε σταματήσει. Ήξερα ότι δεν ήταν η ώρα μου να πεθάνω».

Πλέον ο 55χρονος άνδρας αναρρώνει από τη σπάνια ασθένειά του και ετοιμάζεται να γυρίσει στο σπίτι του και στο πλευρό της γυναίκας του. Τέλος σημειώνεται ότι οι γιατροί έδιναν λίγες πιθανότητες επιβίωσης, οπότε όταν επέστεψε στη ζωή τον ονόμασαν «άνδρα – θαύμα».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share