Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Έγκυος ή όχι; Η κοιλιά του μεγάλωνε μέρα με τη μέρα - Αυτό που βρήκαν μέσα είναι απλά απίστευτο!

Σοκαριστικές εικόνες!

4 Οκτωβρίου 2022 22:51
Έγκυος ή όχι; Η κοιλιά του μεγάλωνε μέρα με τη μέρα - Αυτό που βρήκαν μέσα είναι απλά απίστευτο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κοιλιά της μεγάλωνε μέρα με τη μέρα - Αυτό που βρήκαν μέσα είναι απλά απίστευτο!

Ο 29χρονος Κόλεμαν είναι ένας αρρενωπός άντρας, αλλά έχει ένα μυστικό: πριν από 10 χρόνια έπρεπε να αφαιρέσει τα γεvvητικά του όργανα και από τότε παίρνει ορμόνες. Επειδή Κόλεμαν στην πραγματικότητα…

… Γεννήθηκε γυναίκα! Από την ηλικία των 19 αποφάσισε να ζήσει ως άντρας. Μέτα από πολλές διαδικασίες και ορμονοθεραπεία, αποφάσισε να κάνει σιγά-σιγά την τελική μεταμόρφωση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου γνώρισε τον σύντροφό του και από τότε απολαμβάνουν μια ευτυχισμένη σχέση και μοιράζονται μια ικανοποιητική ζωή. Αλλά μια μέρα, το παρελθόν Κόλεμαν του χτύπησε την πόρτα. 20.000 μέλισσες μαζεύτηκαν πάνω στην κοιλιά μιας εγκύου! Ο λόγος θα σας σοκάρει!

Άρχισε να παίρνει ανεξήγητα βάρος και να βιώνει ακραίους πόνους στην πλάτη. Κανείς δε μπορούσε να το εξηγήσει. Ο Κόλεμαν ανέφερε: «Μια μέρα ζήτησα από τον φίλο μου για να μου κάνει μασάζ στην πλάτη. Όσο βρισκόμουν μπρούμυτα ένιωσα κάτι περίεργο στην κοιλιά μου και στη συνέχεια ο Κόλεμαν (ο φίλος του Kayden) είπε αστειευόμενος ότι θα έπρεπε να κάνω τεστ εγκυμοσύνης». Θεωρώντας το κι εκείνος αστείο το έκανε και το αποτέλεσμα τους σόκαρε: το τεστ βγήκε θετικό!

Έγκυος ή όχι; Η κοιλιά του μεγάλωνε μέρα με τη μέρα - Αυτό που βρήκαν μέσα είναι απλά απίστευτο!

Και οι δύο έμειναν άφωνοι και κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει πως συνέβη αυτό επειδή ο Kayden είχε ζήσει ως άντρας για 10 χρόνια και έπαιρνε ορμόνες. Ωστόσο, οι γιατροί πιστεύουν ότι αυτό συνέβη πιθανώς επειδή σταμάτησε να παίρνει τις ορμόνες για 6 εβδομάδες, όταν αφαίρεσε τα στήθη του.

Επειδή ο Κόλεμαν ήταν ήδη στην 21η εβδομάδα της κύησης, αποφάσισαν να κρατήσουν το παιδί.

Αλλά μετά υπήρχε κι ένα άλλο πρόβλημα: ο Κόλεμαν και ο Έτζιλαν πρέπει να εξηγήσουν στους γονείς του ότι ο Kayden είναι τρανσέξουαλ. Ωστόσο, ο Έτζιλαν τον υποστήριξε πλήρως και σύντομα απέκτησαν ένα υγιές κοpιτσάκι με καισαρική τομή.

Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί, διότι δυστυχώς η επόμενη πρόκληση ήδη τους περίμενε…

Ο Κόλεμαν έπασχε από σοβαρή κατάθλιψη μετά τον τοκετό και δυσκολευόταν να ασχοληθεί με την μικρή κόρη του. Το ζευγάρι ωστόσο κατάφερε να ξεπεράσει κι αυτό το εμπόδιο και σήμερα η γλυκιά μικρή οικογένεια δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Η μικρή Αζέλα είναι τώρα 2 ετών.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share