Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

20.000 μέλισσες μαζεύτηκαν πάνω στην κοιλιά μιας εγκύου! Ο λόγος θα σας σοκάρει!

Ο λόγος θα σας εκπλήξει!

21 Νοεμβρίου 2019 17:00
20.000 μέλισσες μαζεύτηκαν πάνω στην κοιλιά μιας εγκύου! Ο λόγος θα σας σοκάρει!

Οι φωτογραφίες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι μια νέα μόδα που ακολουθούν πολλά νέα ζευγάρια. Εκτός από τις φωτογραφίες του γάμου απαθανατίζουν στιγμές και από την εγκυμοσύνη. Τι συνέβη με την κοιλιά αυτής της εγκύου και κάθισαν πάνω της 20.000 μέλισσες;

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Μέλισσες ζούσαν μέσα στο μάτι 20χρονης και τρέφονταν από τα δάκρυά της!

Βλέποντας τις φωτογραφίες της Έμιλι και του Άκρον Μουέλλερ, μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι είναι μια κακόγουστη αλλά και επικίνδυνη μόδα. Αυτό που σκέφτηκε το ζευγάρι είναι εξωπραγματικό!

Το ζευγάρι από το Ohio έκανε μια φωτογράφιση, τιμώντας τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της. Η Έμιλι ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό, μαζί με πάνω από 20.000 «μικρούς βοηθούς» μαζί της στην φωτογραφία, οι οποίοι ήταν 20.000 μέλισσες!

Οι μέλισσες είναι πολύ ξεχωριστές για την οικογένεια, αφού έχουν την δική τους επιχείρηση μελισσοκομίας εδώ και χρόνια. Σώζουν και χαρίζουν «σπιτικό» σε ολόκληρες αποικίες μελισσών – σώζοντας τες από μεθόδους που χρησιμοποιούνται εναντίον τους, όπως τα εντομοκτόνα.

Οι μέλισσες της φωτογράφισης είχαν σωθεί πρόσφατα από ένα πάρκο. «Βρίσκονταν σε μια κερκίδα όπου άνθρωποι κάθονται για να παρακολουθήσουν αγώνες και δεν μπορούσαν να την χρησιμοποιήσουν, λόγω των μελισσών. Επικοινώνησαν μαζί μας διάφοροι άνθρωποι και αντιπρόσωποι του πάρκου», είπε η Έμιλι.

«Σκοπός μας είναι να σώσουμε τις μέλισσες και είμαστε πολύ περήφανοι γι’αυτό.»

Χάρη στους μικρούς βοηθούς της, το αποτέλεσμα της φωτογραφίας ήταν απίθανο. Η φωτογράφιση ήταν δυνατή, επειδή η Έμιλι είναι επαγγελματίας μελισσοκόμος.

Οι φωτογραφίες της δείχνουν πόση εμπιστοσύνη και αγάπη της έχουν οι μέλισσες. Σε καμία περίπτωση δεν προτείνεται να το δοκιμάσετε!

20.000 μέλισσες ακολουθούσαν ένα αυτοκίνητο επί δύο μέρες γιατί είχε εγκλωβιστεί η βασίλισσα τους!

Μια βασίλισσα μέλισσα παγιδεύτηκε στο πορτ-μπαγκάζ ενός τζιπ και οι πιστοί της ακόλουθοι δεν το άφησαν από τα μάτια τους!

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Μέλισσες ζούσαν μέσα στο μάτι 20χρονης και τρέφονταν από τα δάκρυά της!

Ούτε μια ούτε δύο αλλά 20.000 μέλισσες σκέπασαν το αυτοκίνητο επί δύο μέρες! Μάλιστα, χρειάστηκαν να επέμβουν πέντε διαφορετικοί μελισσοκόμοι για να βοηθήσουν τον οδηγό να τις ξεφορτωθεί.

Μόλις συνειδητοποίησε ότι περίπου 20.000 μέλισσες ακολουθούσαν το αυτοκίνητό του ενώ οδηγούσε μέσα στην πόλη, ο ιδιοκτήτης του τζιπ Tom Moses σταμάτησε αμέσως για να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με έναν από τους μελισσοκόμους που προσπάθησαν να βοηθήσουν τον ιδιοκτήτη του 4Χ4, το λάθος που έκαναν είναι ότι δεν εντόπισαν έγκαιρα το σημείο που ήταν κρυμμένη η βασίλισσα στο πορτ-μπαγκάζ, με αποτέλεσμα οι μέλισσες να συνεχίσουν να ακολουθούν το αμάξι ακόμα και αφού τις είχαν απομακρύνει μία-μία

“Δεν έχω δει ποτέ τόσες πολλές μέλισσες συγκεντρωμένες σε ένα σημείο. Ήταν πολύ ασυνήθιστο και μόλις πήγα πιο κοντά και έριξα μια πιο προσεκτική ματιά, ήταν εντυπωσιακό”, είπε ο Ο 41χρονος οδηγός.

“Στην προσπάθειά μου να βοηθήσω με τσίμπησαν 15 με 20 από αυτές”, είπε ένας εκ των μελισσοκόμων ο οποίος σημείωσε πως δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο στα 30 χρόνια που έχει μέλισσες. Υποθέτει πως κάτι γλυκό προσέλκυσε τη βασίλισσα στο πορτ-μπαγκάζ όπου εγκλωβίστηκε.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή στον κεντρικό δρόμο της πόλης Χέιβερφορντγουεστ στη Νότια Ουαλία.

Αυτό το φαστφουντάδικο είναι μόνο...για μέλισσες!

Μια μίνι εκδοχή του εμβληματικού ρεστοράν της αποκάλυψε η McDonald's, σε μια προσπάθεια να προσελκύει καθημερινά χιλιάδες «σημαντικούς επισκέπτες»: μέλισσες. Το πλήρες λειτουργικό ταχυφαγείο είναι, σύμφωνα με τη διεθνή αλυσίδα fast food, «το μικρότερο McDonald's στον κόσμο», αλλά στην πραγματικότητα είναι μια πλήρως λειτουργική κυψέλη.

Το φραντσάιζ άνοιξε στη Σουηδία, και με το διάσημο λογότυπο στην οροφή είναι η επιτομή της νέας πρωτοβουλίας της φίρμας για την ευζωία και την προστασία των μελισσών. Των τόσο σημαντικών για την επικονίαση, τη διαδικασία γονιμοποίησης των φυτών.

Το McHive είναι πλήρες: αυλή, χώρος για να κάθεσαι έξω, δύο drive-thru παράθυρα, όλες οι διαφημιστικές πινακίδες της McDonald's. Στο εσωτερικό όμως, δεν βρίσκει κανείς μια μηχανή McFlurry για το τηγάνισμα, αλλά μια αποικία μελισσών σε πολλά «τελάρα».

Το «μικρότερο McDonald's στον κόσμο» υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το σκανδιναβικό στούντιο NORD DDB για να αποτίσει φόρο τιμής αλλά και να τραβήξει την προσοχή στα πολλά McDonald's στη Σουηδία τα οποία, στις στέγες τους, έχουν τοποθετήσει κυψέλες, αγριολούλουδα και επιφάνειες με γρασίδι στην προσπάθειά τους να σώσουν τις μέλισσες.

«Η πρωτοβουλία άρχισε σε τοπικό επίπεδο, αλλά τώρα επεκτείνεται» λένε από το NORD DDB, που είχε την επίβλεψη του πρότζεκτ. «Περισσότερα φραντσάιζ σε όλη τη Σουηδία συνενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτή την προσπάθεια, και έχουν ήδη αρχίσει να αντικαθιστούν το γρασίδι γύρω από τα ρεστοράν τους με λουλούδια και φυτά που είναι σημαντικά για την ευζωία των μελισσών».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share