Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο viral γάμος της χρονιάς στην Κρήτη: Σκηνές σαν ταινία - Από το ιδιωτικό σκάφος μέχρι το... μπαλέτο! (video)

«Κάηκαν» τα Χανιά!

22 Μαΐου 2022 15:21
Ο viral γάμος της χρονιάς στην Κρήτη: Σκηνές σαν ταινία - Από το ιδιωτικό σκάφος μέχρι το... μπαλέτο! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Κρήτη πραγματοποιήθηκε ο ίσως πιο viral γάμος της χρονιάς -έως τώρα. Ιδιωτικό σκάφος, κρητική παραδοσιακή μουσική, μεγάλο γλέντι και... λίγο μπαλέτο.

Δείτε επίσης: Νέος σεισμός «χτύπησε» την Κρήτη: Ξανά επίκεντρο στο Αρκαλοχώρι

Ο γάμος - υπερπαραγωγή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 21 Μαΐου, στην Αγία Κυριακή Χαλέπας στα Χανιά. Ο Γιώργος και η Ευγενία, ένα ζευγάρι γεμάτο χιούμορ, παντρεύτηκαν λίγο το απόγευμα, με μία εντυπωσιακή έναρξη:

Η νύφη έφτασε με ιδιωτικό σκάφος και δύο παρανυφάκια, ενώ στο λιμανάκι την περίμεναν οικογένεια, φίλοι και συγγενείς, οι οποίοι με τη συνοδεία παραδοσιακής κρητικής μουσικής, τη συνόδεψαν μέχρι την εκκλησία όπου περίμενε ο γαμπρός, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Μετά την εντυπωσιακή άφιξη της νύφης στο λιμανάκι της Αγίας Κυριακής, ο γάμος συνεχίστηκε με ένα γλέντιδιαφορετικό από τα συνηθισμένα: Φίλοι του ζευγαριού χόρεψαν τη Λίμνη των Κύκνων ντυμένοι… μπαλαρίνες! Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και δημοσιεύει το zarpanews.gr, καλεσμένοι και νεόνυμφοι απόλαυσαν το θεαματικό χορευτικό των φίλων τους.

Η 33χρονη που το τερμάτισε: Παντρεύτηκε τον εαυτό της και τώρα ζητά διαζύγιο γιατί… γνώρισε κάποιον άλλον!

Πάνω που πιστεύαμε πως τα έχουμε δει όλα σε τούτο τον μάταιο κόσμο, έρχεται η ιστορία της Cris Galera για να μας διαψεύσει. Η 33χρονη έγινε γνωστή τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν παντρεύτηκε τον ίδιο της τον εαυτό ισχυριζόμενη πως έχει κουραστεί να βασίζεται στους άντρες. Ωστόσο, τώρα άλλαξε γνώμη και του ζητάει να χωρίσουν. Ναι… Καλά διαβάσατε.

Μιλώντας στην Daily Star το μοντέλο ρούχων από τη Βραζιλία ανέφερε ότι ζητά διαζύγιο και εξήγησε τον λόγο. «Ήμουν ευτυχισμένη όσο κράτησε. Άρχισα να πιστεύω στην αγάπη όμως τη στιγμή που γνώρισα κάποιον άλλον, ξεχωριστό», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον γάμο που είχε κάνει με τον εαυτό της, ανέφερε: «Έφτασα σε ένα σημείο που ωρίμασα, συνειδητοποίησα ότι είμαι μια δυνατή και αποφασιστική γυναίκα. Πάντα φοβόμουν να μείνω μόνη, αλλά συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να μάθω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Όταν συνέβη αυτό, αποφάσισα να το γιορτάσω».

Όσο για τον κόσμο που την τρολάρει; «Αποφάσισα ότι δεν θα διαβάζω πλέον τα σχόλια μίσους. Η γνώμη του κόσμου δεν θα αλλάξει αυτό που σκέφτομαι ούτε θα προσθέσει τίποτα σε αυτήν», σχολίασε.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share