Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

Το «χέρι-καρχαρίας» που σπάει ρεκόρ στο Tik Tok με 75 εκατ. προβολές κρύβει μια τραγική ιστορία από πίσω

Προκειμένου να σώσουν τη ζωή της, την έβαλαν σε κώμα για 11 ημέρες!

24 Μαρτίου 2022 14:35
Το «χέρι-καρχαρίας» που σπάει ρεκόρ στο Tik Tok με 75 εκατ. προβολές κρύβει μια τραγική ιστορία από πίσω
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Δεν είχα ιδέα ότι το χέρι μου θα έμοιαζε με κεφάλι καρχαρία, παρά μόνο όταν απελευθερώθηκε από την κοιλιά μου», είπε η Σάντι Κεμπ στη Mirror για το ιδιαίτερο σχήμα που έχει το ένα από τα δύο άνω άκρα της.

Διαβάστε επίσης: Ο λόγος του κουμπάρου στον γάμο έκρυβε μια πικάντικη αποκάλυψη – Άφωνο το ζευγάρι (video)

Κατέληξε να μοιάζει έτσι αφότου οι γιατροί το έραψαν μέσα στο στομάχι της για να καταπολεμήσουν μια επιθετική μόλυνση. Και τώρα ένα βίντεο, που τράβηξε, και δείχνει το χέρι της έχει φτάσει να μετρά πάνω από 75 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Η περιπέτεια υγείας της, που παραλίγο να της κοστίσει την ζωή, ξεκίνησε την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από έντονο πόνο στα νεφρά. Οι γιατροί διέγνωσαν πέτρα στα νεφρά και τη μετέφεραν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών για να την αφαιρέσουν.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της επέμβασης, η 34χρονη μητέρα έπαθε σηψαιμία μια απειλητική νόσος που εμφανίζεται όταν το σώμα προσπαθεί να καταπολεμήσει μια μόλυνση και καταλήγει να επιτίθεται και να καταστρέφει δικούς του ιστούς. Είναι η κύρια αιτία θανάτου στα νοσοκομεία, που συχνά προκύπτει από επιπλοκές κατά τη διάρκεια μιας χειρουργικής επέμβασης.

Προκειμένου να σώσουν τη ζωή της, οι γιατροί έβαλαν την Κεμπ σε κώμα για 11 ημέρες και κατέληξαν να ακρωτηριάσουν όλα τα δάχτυλα στο αριστερό της χέρι, ανέφερε το Peterborough Today. Στη συνέχεια, έραψαν το χέρι της μέσα σε μια "θήκη" στην κοιλιά της για να διατηρήσουν την κυκλοφορία του αίματος, κάτι που η Κεμπ λέει ότι είχε ως αποτέλεσμα να γίνει σαν κεφάλι καρχαρία από κινούμενο σχέδιο.

Πάντως, παρόλο που κατάφερε να γίνει το απόλυτο viral, κυρίως λόγω του αυτοσαρκασμού της, δυστυχώς δεν έχει ξεφύγει ακόμη τον κίνδυνο καθώς οι γιατροί φέρεται να πρέπει να της ακρωτηριάσουν και το άλλο χέρι καθώς επίσης τα δύο της πόδια κάτω από το γόνατο, ανέφερε η Peterborough Today.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share