Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Ο λόγος του κουμπάρου στον γάμο έκρυβε μια πικάντικη αποκάλυψη – Άφωνο το ζευγάρι (video)

«Ανέβηκα τις σκάλες, άνοιξα την πόρτα του δωματίου και....»

12 Μαρτίου 2022 13:08
Ο λόγος του κουμπάρου στον γάμο έκρυβε μια πικάντικη αποκάλυψη – Άφωνο το ζευγάρι (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάποιες φορές στους γάμους άτομα που ξέρουν καλά το ζευγάρι βγάζουν ένα λόγο και εύχονται στο αντρόγυνο που ξεκινάει την κοινή του ζωή. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις, που ο γαμήλιος λόγος μπορεί να αποδειχθεί… κάπως άβολος.

Aυτό το είδος σχέσης έχει περισσότερες πιθανότητες να καταλήξει σε γάμο

Μία τέτοια περίπτωση είναι η παρακάτω ενός ζευγαριού στη Σκωτία. Ο Γκάρι, πίστευε ότι ο αδελφός του Ντέρεκ, που τον πάντρεψε, ήταν ο ιδανικός άνθρωπος για να πει μερικά λόγια για εκείνον και την σύντροφό του. Έτσι ο Ντέρεκ αποφάσισε να διηγηθεί μια ιστορία, η οποία έγινε viral στο TikTok.

Ο Ντέρεκ, θυμήθηκε κάποια ιδιαίτερα Χριστούγεννα και μοιράστηκε ένα ιδιαίτερο σκηνικό με τους καλεσμένους στη δεξίωση: «Ένα χριστουγεννιάτικο πρωινό, ξύπνησα στο σπίτι των γονιών μου και κατέβηκα τις σκάλες για να πάω να ανοίξω τα δώρα. Τότε η μαμά, μου είπε ότι όλο το βράδυ έκανα φασαρία, όμως εγώ της είπα ότι ήμουν στο κρεβάτι και κοιμόμουν» είπε και συνέχισε:

«Ήμασταν λοιπόν στο σαλόνι και ανοίγαμε δώρα όταν εγώ, η μαμά μου και ο μπαμπάς μου ακούσαμε ένα θόρυβο από το μικρό δωμάτιο του σπιτιού. Τότε ανέβηκα τις σκάλες, άνοιξα την πόρτα του δωματίου του Γκάρι και τον είδα πάνω από την Κίρστι, η οποία είχε σηκωμένα τα πόδια». Το ζευγάρι αντιμετώπισε με χιούμορ το περιστατικό.

Το βίντεο στο TikTok

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share