Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

Συγγενείς και φίλοι μαζεύτηκαν για την φωτογραφία του γάμου - Πριν τη βγάλουν συνέβη το απόλυτο σοκ με την νύφη

Απίστευτο περιστατικό!

29 Νοεμβρίου 2021 14:29
Συγγενείς και φίλοι μαζεύτηκαν για την φωτογραφία του γάμου - Πριν τη βγάλουν συνέβη το απόλυτο σοκ με την νύφη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γάμος πρέπει να είναι τέλειος, και δη για την νύφη, η οποία είναι η πρωταγωνίστρια της ημέρας, αλλά το παραμικρό μπορεί να επιφέρει για την ίδια την καταστροφή, πόσο μάλλον όταν εκείνη κάνει τη μεγάλη ζημιά.

Αυτό συνέβη και σε ένα γάμο, όπου η νύφη είχε εξαρχής την φήμη... του ατζαμή, η οποία τη συνόδευσε με απόλυτη επιβεβαίωση στην ωραιότερη μέρα της ζωής της, με αποτέλεσμα αντί για γλέντι να επικρατήσει πανικός από την πλευρά συγγενών και φίλων.

Νύφη και τούμπα στο γάμο

Ζήτησε να πηδήξουν όλοι αλλά υπήρχε ένα προβληματάκι...

Τι είχε συμβεί, ωστόσο; Όπως θα αποκάλυπτε και η ίδια αργότερα, άπαντες οι κοντινοί του ζευγαριού είχαν συγκεντρωθεί, ώστε να βγάλουν την φωτογραφία του γάμου, με την νύφη τότε να έχει μια... φαεινή ιδέα, η οποία θα αποδεικνυόταν για εκείνη καταστροφική.

Αυτό που ζήτησε από όλους, ήταν να κάνουν ένα άλμα από τα τρία σκαλάκια, που υπήρχαν μπροστά τους στην εκκλησία. Μόνο που το φόρεμα της ήταν λίγο στενό στα πόδια, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει. Το απίστευτο της υπόθεσης ήταν, ότι ο φωτογράφος κατάφερε να «πιάσει» στον φακό τη στιγμή, όπου πηδούν όλοι μαζί, με αποτέλεσμα η στιγμή να μείνει έστω με αυτή την καλή ανάμνηση, σε αντίθεση με μια άλλη νύφη που αποτρόπιασε άπαντες με τη στάση της.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share