Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

Όλα πήγαιναν καλά στο γάμο μέχρι τα μισά του - Αυτό που έγινε μετά με την νύφη αποτρόπιασε τους πάντες

Απίστευτο περιστατικό!

26 Νοεμβρίου 2021 14:12
Όλα πήγαιναν καλά στο γάμο μέχρι τα μισά του - Αυτό που έγινε μετά με την νύφη αποτρόπιασε τους πάντες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι γάμοι είναι μια τελετή, η οποία πρέπει να δουλέψει στην εντέλεια, καθώς σε διαφορετική περίπτωση έρχεται... η καταστροφή για τον γαμπρό και την νύφη, με το χειρότερο να είναι όταν αυτή προκαλείται από το ίδιο το ζεύγος.

Μια τέτοια περίπτωση ανήκει σε γάμο στην ίδια την νύφη, που χρειαζόταν να κάνει μια επιπλέον προετοιμασία, προτού οδεύσει προς την τελετή, καθώς είχε ένα πρόβλημα με το ποτό, που έπρεπε να αφήσει στην άκρη, σταματώντας να πίνει περίπου τρεις μήνες πριν από το γάμο.

Ήπιε και... ήρθε η καταστροφή

Το... κακό, όμως, τελικά συνέβη στην πιο σπουδαία ημέρα της ζωής τους. Όλα πήγαν καλά, βέβαια, στην τελετή, αλλά δεν ίσχυσε το ίδιο και για το γλέντι, αφού ο μπάρμαν υπήρξε αρκετά γενναιόδωρος με τα ποτά, που σέρβιρε στο ζευγάρι και τους καλεσμένους.

Νύφη μεθυσμένη στο γάμο

Το αποτέλεσμα ήταν η νύφη, όπως ομολόγησε, να... μη θυμάται το δεύτερο μισό του γάμου της. Από τη στιγμή που... δεν το σήκωνε, έπρεπε τελικά να σηκώνουν εκείνη, μιας και υπάρχουν φωτογραφίες της να βρίσκεται στο πάτωμα, να πέφτει ή να ρίχνει ακόμη και κρασί στο νυφικό της, κάτι που την οδήγησε στο να φύγει πρόωρα από το γάμο, με μια άλλη νύφη να τρέχει στο γιατρό δρώντας τρελά στην ίδια τη μέρα του γάμου.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share