Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτες εικόνες: Έβγαλε το εσώρουχό της μέσα σε σούπερ μάρκετ και το έκανε... μάσκα! (Video)

Αδιανόητο περιστατικό!

1 Μαρτίου 2021 10:29
Απίστευτες εικόνες: Έβγαλε το εσώρουχό της μέσα σε σούπερ μάρκετ και το έκανε... μάσκα! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία γυναίκα στη Νότια Αφρική πήγε σε ένα σούπερ μάρκετ χωρίς να φορά μάσκα. Έκανε κανονικά τα ψώνια της και κάποια στιγμή της έκαναν παρατήρηση αφού δεν τηρούσε τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Σαν να μην συμβαίνει τίποτα, για να μην χάσει τη σειρά της στο ταμείο, τι έκανε; Αποφάσισε να κατεβάσει το εσώρουχο της και να το χρησιμοποιήσει ως… μάσκα! Σύμφωνα μάλιστα με την New York Post, αφού φόρεσε τη «μάσκα» της γύρισε και ρώτησε γεμάτη ειρωνεία: «Ευχαριστημένοι»;

Δείτε το βίντεο:

Ενώ, ένας συγκεκριμένος τύπος είχε γίνει viral πριν από μήνες, όταν και αγόρασε στην γυναίκα του ένα εσώρουχο με ενσωματωμένο δονητή. Όμως δεν ήταν αυτός ο λόγος που κέρδισε τα views!

Δείτε την «εξυπνότερη μάσκα του κόσμου» σύμφωνα με τον κατασκευαστή της (Video)

Μάσκα: Η Razer ανακοίνωσε τη δημιουργία της «εξυπνότερης μάσκας του κόσμου» εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το Project Hazel, όπως το ονόμασε, είναι μία μάσκα N95 που προσφέρει τη μέγιστη προστασία, με αποσπώμενους και επαναφορτιζόμενους ανεμιστήρες, καθώς και Smart Pods τα οποία ρυθμίζουν τη ροή του αέρα για τη βέλτιστη κυκλοφορία και άνεση αναπνοών του χρήστη. Η μάσκα είναι διαφανής και διαθέτει RGB φωτισμό.

Επίσης διαθέτει ενισχυτή φωνής για να σας ακούνε οι υπόλοιποι δυνατά και καθαρά. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή της, καθώς η εταιρεία αναπτύσσει ακόμα το προϊόν της και περιμένει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς. Παράλληλα δείτε και τις 2 νέες αποφάσεις που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share